![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu iutam de calea ferata
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca te referi la contractele de inchiriere a caii ferate incheiate intre CFR si diversi transporatori. Eu sunt pentru, avem atata cale ferata, de ce sa nu scoatem un ban de pe urma ei?
Problema e ca CFR a ajuns dator vandut la stat din cauza ca nu a recuperat banii de la aceste firme, printre altele, dar asta e alta poveste. CFR-ul in sine trebuie privatizat. Am sustinut acest lucru de foarte multa vreme. Nu se mai poate, bataia de joc actuala trebuie sa se termine. Am un coleg care face naveta Ploiesti-Bucuresti in fiecare zi ca sa ajunga la serviciu si el, impreuna cu altii (ca mai sunt navetisti in aceeasi firma) sustin privatizarea, deoarece au ajuns la limita rabdarii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E ca si cum: e normal ca Dunarea sa mearga spre delta ei?!...
Cei mici si cu credinta au si acum soarele de la Dumnezeu. Cei mari i-si pot vinde bulgarele lor cum vreau ei, ca au puterea sa o faca si noi nu avem deci puterea data de ai judeca. Inca nu a intunecat bulgarele lor, soarele Lui Dumnezeu sau da? Sa fie rabdare in rugaciune si toate se vor implinii asa cum e in ultimele legi scrise! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai frate Romania e foarte departe de a ajunge in situatia Greciei.
Nici nu avea nevoie de imprumutul de 20 mld euro,da i-a fost impus,ca tarile din UE trebuie sa cotizeze la FMI.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si banii aia romanii i-au luat vrand nevrand si i-au pus in depozite in banci ca sa-i poata da inapoi cand se vor cere. |
|
|||
|
|||
![]()
Statul roman va mai ramane la TRANSELECTRICA S.A. doar cu 58% din actiuni.
Va urma majorarea de capital si in cativa ani, 3 sau 4 ani, se pierde si aceasta companie strategica ca si petrom. http://www.transelectrica.ro/2Invest...ructaction.php |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La presiunea FMI, Guvernul va scoate la privatizare în acest an cele mai valoroase companii aflate în portofoliul său, precum Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica și complexurile energetice.
Urmeaza toate- preturile explodeaza: http://www.adevarul.ro/financiar/Sta...620338250.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|