![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am facut azi o fapta ciudata. Dupa aceea au urmat frica, indoiala ca nu a fost o fapta buna, ca a fost o exagerare, ca mi s-ar fi parut ca...., ca vor fi consecinte urate etc. Gandurile astea sunt oare gandurile care vin in urma pacatului - la inceput diavolul te incurajeaza sa faci un lucru, sa crezi ca e un lucru bun si apoi, dupa ce l-ai facut iti arata greseala ta sa intrii in deznadejde.
Ma tot gandesc ca oricat ma straduiesc eu sa ma incurajez si sa stabilesc cumva in mintea mea ca nu a fost pacat, daca exista gandurile astea, e indubitabil ca a fost pacat. Voi ce credeti - daca fapta e urmata de ganduri de genul acesta, implicit si indubitabil e pacat? As dori sa stiu pentru a discerne mai bine raul de bine. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stari de neliniste | VasileDana4 | Generalitati | 3 | 26.11.2012 18:28:33 |
Indoiala...pls HELP | Dreamm | Generalitati | 10 | 15.08.2011 22:28:48 |
tocmai am citit ceva.... | victortiti89 | Teologie si Stiinta | 2 | 02.06.2011 10:26:09 |
am o mare ciuda si neliniste poate ma puteti ajuta cu un sfat | annajanette | Generalitati | 54 | 31.12.2010 10:53:45 |
Am si eu o intrebare nu tocmai clasica | ama1986 | Nunta | 14 | 05.03.2010 11:50:29 |
|