![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
dar chestia asta la care ma duce pe mine gandul cum ca e un pacat mic si se trece peste el... e ca si cum as miza pe asta, nu e un pacat mai mare ca gandesc astfel?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cercel la barbat = mare pacat!
Cercal la femeie = mare pacat! Pot sa imi explice doamnele si mie cine le da voie sa isi faca ochii cu toate culorile si sa isi gaureasca urechile? Asta e un gest de mandrie si e mare pacat. Valabil si pentru barbati! Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Nu stiu cum e cu barbatii, dar femeile care sa gatesc cu cercei si se machiaza o fac pentru a le place in continuare barbatilor lor, chiar daca au 45 de ani! Barbatii c-am uita ca si femeile lor au dreptul sa imbatraneasca adica sa faca burta, sa aiba riduri si altele.
Eu ma uit in jurul meu si ce vad: impresia de moment conteaza in orice mediu unde ma duc!
|
|||
|
|||
|
ba da :)...mai important e sa spui de aceasta atitudine la spovedanie decat de faptul ca ti-ai pus sau ai vrut sa iti pui cercel...cat despre cercel eu te inteleg destul de bine ca si eu am avut desi ma spovedeam si ma impartaseam in vremea aia...odata tin minte ca am mers la biserica cu un pierce negru si cu conuri in capete in ureche si cu un tricou mulat cu Lenin pe mine....nu am facut-o ostentativ fiindca mergeam la biserica....doar ca asa imi placea mie sa ma imbrac.....ma facea sa ma simt oarecum "cool"....mi se parea ca imi da un aer de "live fast die pretty" si alte porcarii de genul :)...acum cand imi amintesc mi se pare jenant d'abinelea...chiar radeam cu cineva amintindu-ne de stilul meu de atunci :).....sfatul meu e sa mai amani treaba cu cercelul catva timp fiindca daca nu iti trece poti sa ti-l pui si mai incolo...pana atunci cauta mai degraba sa te cercetezi pe tine insuti si sa intelegi foarte clar de ce ai vrea sa ai cercel....si odata ce ai inteles motivele pt care ai vrea asta cauta sa realizezi foarte bine daca iti doresti cu adevarat sa o iei pe calea acelor motive :)....toate cele bune !
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu nu mi-am pus cercel pentru ca nu-i vad rostul. Faptul ca si barbatul a ajuns sa-si puna un cercel, denota ca omul a incetat sa-si mai ia in serios firea. Pentru un crestin, viata nu se rezuma la a agata cat mai multe de trup, ci de a-l sfinti.
Acum depinde ce iti propui in viata - sa fii placut unora sau lui Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Un pacat mic, duce la un pacat mai mare... asa ca raul de jos incepe! Daca poti sa te abtii e foarte bine, si vei putea sa te simti biruitor!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu strica Templul Domnului ...si te vei bucura candva .....orice pacat mica /mare te scoate din Rai oricum ... O vorba inteleapta am intalnit la Manastire ..in Rai ajung doar Sfintii si Ingerii ...deci sa ne straduim sa devenim una din aceste doua ...bine este adevarat ca am auzit si de Mucenici ,Mironosite dar cred ca sunt multe Ierarhii de care nu stiu iertare ... Incearca sa depasesti momentul ...sa te ajute Maica Domnului !
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 "Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh. Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
a fost intrebat ce bijuterii poate sa poarte un barbat elegant. a zis ca singura "bijuterie" admisa este ceasul si dupa caz bricheta sau stiloul. sau un lantisor discret, doar daca are valoare simbolica mare pentru tine. este alegerea ta pana la urma. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca stiai asta, uite ce mai zice Sf. Ap. Pavel: " De va strica cineva templul lui Dumnezeu, il va strica Dumnezeu pe el, pentru ca sfant este templul lui Dumnezeu, care sunteti voi." Acuma, daca inca nu crezi ca e asa mare pacat sa gauresti "templul Duhului Sfant", e alta poveste. :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lume de barbati, pentru barbati | sophia | Generalitati | 36 | 27.01.2012 12:50:55 |
| Nasii de cununie pot fi doi barbati? | pitulicea | Nunta | 8 | 05.09.2010 14:08:31 |
| Barbati se pricem la magie | mehiel | Vrajitoria | 6 | 21.10.2008 12:43:11 |
|
|