![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Astai si parerea Mea ca nu exista nimic care sa opreasca Impreunarea celor doi. Sune si Biblia ca ceia ce Dumnezeu a Impreunat omul sa nu desparta . Acum din dorinta de a cunoaste te Intreb nu cu pacat sau cu alt fel de gnduri, la voi se Impartaseste cu Trupul si Singele Domnului sau numai cu acea particica mica care dupa mine se cheama azima ca eu asa am Inteles ca este dintrun aluat ne dospit. nu te supara pe mine te rog din adincul sufletului meu. SLAVIT sa fie DOMNUL AMIN AMIN AMIN |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ai primit Sangele si Trupul Lui Iisus Hristos, care sunt Sfinte, nu poti avea relatii intime. Mai ales ca sunt si Taina Cununiei si Taina Sfintei Impartasanii in aceasi zi. "Sune si Biblia ca ceia ce Dumnezeu a Impreunat omul sa nu desparta ." In niciun caz nu se referea la subiectul de mai sus. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
nu e obligatoriu acel chef. eu de exemplu nu voi avea o nunta care sa dureze toata noaptea.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Discutand cu nasa si cu duhovnicul mi-au spus ca cel mai bine este sa ne spovedim si sa ne impartasim inainte cu o saptamana in nici un caz in ziua nuntii.(duhovnicul a fost intru toate de acord). Deoarece dupa ce te impartasesti nu mai ai voie sa te saruti deloc, sa dansezi, sa chiui si in final sa te imbeti de fericire cum se intampla la fiecare nunta si cum mi s-a intamplat si mie.
Cel mai important : consultati-va cu duhovnicul sau cu preotul care va savarsi cununia si faceti cum va indeamna el nu cum va indeamna lumea. Apropo , multumim lui Dumnezeu nunta a fost un succes pe toata linia fara nici o problema. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adica, o fi nunta binecuvintata, dar trupul lui Hristos este darul suprem pt. unirea cu El si nu cu oamenii , fie ei chiar si sotii/sotiile noastre si ca atare are multa prioritate inainte de orice ! Dar puteti accepta ca regula generala de viata in duh si adevar regula : ,,fara nici o regula in viata mea " si atunci totul devine tot mai simplu !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Si mie mi-ar placea sa ma casatoresc dupa Sfanta Liturghie, trebuie sa fie foarte frumos!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noaptea de Anul Nou | parinteleiacob | Spiritualitatea ortodoxa | 15 | 03.01.2013 11:51:19 |
| Despre Taina Nuntii in cultul rasaritean | Alexandru | Nunta | 18 | 10.05.2012 12:36:35 |
| Scopul nuntii | Anna | Nunta | 59 | 25.04.2011 01:18:44 |
| Noaptea de Înviere | Carmen FUNIERU | Diverse Sarbatori | 3 | 05.04.2010 16:40:34 |
| In noaptea de Craciun | C.tin | Intamplari adevarate | 5 | 02.01.2009 23:15:28 |
|
|