![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cat despre copiii violenti si handicapati din cauza ca au fost facuti in post asta nu prea cred... eee cati ar trebui sa fim handicapati si violenti ... si parintii nostri la fel ... or exista si cazuri, nu zic.... dar eu zic ca sunt coincidente .... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel si cu prezervativul se risipeste samanta.
|
|||
|
|||
![]()
cerem mereu argumente care nu ne ajuta cu nimic,credinta noastra e praf,dar noi vrem argumente ale oamenilor de stiinta,care-si dovedesc neputinta din ce in ce mai mult,lasandu-ne pe mana lor vom cadea si mai mult,nu ar fi bine sa ne lasam cu totul in voia Bunului Dumnezeu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca aceasta este pozitia Sfintilor Parinti, sa se impreuneze oamenii numai in perioadele fertile ale femeii, dar ca si termen onanism se refera sa varsatul samantei afara.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
multumesc.
|
||||
|
||||
![]()
De ce? N-ai încredere în ei?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sotul, trebe sa se impreune cu sotia sa ca altfel ori unul sau celalalt,vor avea motiv de preacurvie.si aprepo,nu cred ca biblia tine cont de problema fertilitatii.ce te faci cand apare la unul dintre soti,sterilitatea? divortezi?hade bre,acesta nu-i motiv de divort,vezi parintii lui ioan botezatorul
|
||||
|
||||
![]()
judeci?esti curios?asa vreau eu in momentul de fata,si nu e vorba de incredere
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca ar trebui sa mergeti la duhovnicul dumneavoastra pentru a va lamuri cum se procedeazza in astfel de situatii. Ati intrebat unde scrie in Biblie? Nu stiu daca scrie sau nu ca sotilor nu le este permisa impreunarea in timpul sarcinii, dar are vreo relevanta ca au scris Sfintii Parinti sau se spune in Sfanta Traditie si nu se spune in Sfanta Scrpitura?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea | costel | Generalitati | 78 | 17.03.2011 10:50:13 |
desfranarea in casatorie | jonzy30 | Nunta | 263 | 10.03.2011 02:52:51 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|