![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-i lumineze Dumnezeu sufletul si sa-i daruiasca intelepciune intru pastorirea, cu vrednica marturisire, a Sfintei Biserici Ortodoxe Roamne careia, cu ingaduinta lui Dumnezeu, ii este intai statator.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si nici unul fara Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau dar nu-l am la mare evlavie pe acest patriarh, motiv pentru care nu pot spune "La multi ani!" caci asta ar insemna ca-mi doresc ca BOR sa fie multi ani sub indrumarea lui, si sincer nu-mi doresc. Eu l-am apreciat pe PF Teoctist in ciuda la tot ce s-a spus despre el...consider ca dupa PF Iustinian, PF Teoctist a fost al doilea patriarh adevarat al BOR.
Eu sper cat mai repede intr-o minune...preferatul meu este IPS Teofan...a fost si va ramane vesnic.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 58 | 29.10.2010 12:11:39 |
Regele Mihai I împlinește 89 de ani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 27.10.2010 16:43:16 |
PATRIARHUL | urzicuta | Generalitati | 87 | 10.11.2007 16:00:57 |
|