![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil, insa evreii au vazut ca dureaza prea mult si intre timp ei mor, asa ca au lasat tot ce au avut si au plecat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ezechiel 18
1Cuvîntul Domnului mi -a vorbit, astfel: 2,,Pentruce spuneți voi zicătoarea aceasta în țara lui Israel: ,,Părinții au mîncat aguridă, și copiilor li s'au sterpezit dinții?`` 3,,Pe viața Mea, zice Domnul, Dumnezeu că nu veți mai avea prilej să spuneți zicătoarea aceasta în Israel. |
|
|||
|
|||
![]()
Ben_gal, fratele meu, IARTA, ca sa poti merge mai departe cu credinta INVIERII celor dragi tie si cu sufletul impacat ca DOMNUL este cel care va RASPLATI cu masura care se cuvine fiecaruia .....
Last edited by carmina; 15.04.2010 at 14:53:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Poate restul dintre ei au fost trimisi din cauza asta:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dati-mi un citat ca mor aici... |
|
|||
|
|||
![]()
nu e o greseala, ci taria de a nu renunta la identitate si credinta in nicio conjunctura. E mare lucru...
|
|
|||
|
|||
![]()
Frumoase vorbe, draga sora a mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hitler s-a suparat pe evreii crestinati. El a spus ca evreii crestinati murdaresc singele arian pur si ei au fost primii trimisi la moarte.
MarsAntonescu era un prost, insa a ales aceeasi cale trimitind in Transnistria pe evreii din Bucovina de Sud, evrei proaspat crestinati inclusi. Am aici ceva despre unul Ion pre numele seu, care era ce? Evreu fara sa stie: Ion Ionescu, lustragiu evreu http://poezie.ro/index.php/prose/173...ustragiu_evreu |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem putini. Mereu Amalek ne rareste rindurile, insa Dumnezeu ne salveaza mereu neamul si religia.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|