![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa te doboare fara sa te omoare, iti trage direct in umarul in care teroristul tine arma.Un astfel de glonte, ii disloca umarul, si inclina la peste 60 de grade corpul in directia opusa ostaticului.Mai mult, lovitura data de glont are ca efect scaparea armei din mana.Astfel teroristul nici daca ar dori sa traga eventual, dupa ce a fost impuscat in umar, n-ar mai putea deoarece fizic mana lui n-ar mai asculta de el, pt ca n-ar mai avea cum sa asculta, din moment ce un glonte tras in umar, face praf muschiul deltoid, care asigura transmiterea miscarii de la creier la mana. ![]() A 2-a varianta: Un sniper poate trage direct un glonte in mecanismul armei teroristului, distrugandu-i astfel tragaciul, cat si tzeava armei teroristului.Astfel teroristul nu mai are arma deloc functionala.Nu tu tragaci si nu tu tzeava. O arma care fie nu are tragaciul functional fie nu mai are tzeava e fier-vechi. Last edited by oaie_cugetatoare; 10.01.2015 at 11:47:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intra in actiune, ignorand dorinta ulterioara a atacatorului. Ar trebui sa te uiti la metodele SWAT de deposadare a unui inamic inarmat fara sa-l omoare.Sunt clipuri pe net in care arata cum este deposedat de arma de la distanta, pe un tip care-si ameninta propria fiica cu moartea, punandu-i pistolul la tampla.Datorita sniperului SWAT, si fata a scapat cu viata si tipul ala a ramas in viata pt a fi judecat la proces. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru a realiza asta, trebuia întâi să îl roage pe terorist să iasă în fața magazinului, pentru ca glonțul să nu ricoșeze din cauza impactului cu geamul; sau, cel puțin, să nu se ascundă după vreun stâlp, să se așeze într-o poziție mai favorabilă, nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un glonte poate sa treaca si prin geam, usa si tot sa-i rupa umarul.Si asta datorita energiei cinetice. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca erau prinsi in viata teroristii nu se schimba mare lucru.
Ce ar fi putut spune teroristii, ca ei ucid in numele credintei lor, nu o stim cu totii ? Dar ateii militanti ce ar fi putut spune, ca nu i-au provocat caricaturistii pe islamisti ? Acest conflict va fi folosit ca argument pentru intarirea masurilor de securitate si pentru ingradirea libertatii ... inclusiv de exprimare, ca pe atei nu libertatea-i preocupa asa cum afirma ci suprimarea libertatii de optiune religioasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit mai multe despre incident. Au intrat in cladire si i-au omorat pe teroristi in momentul in care acestia au inceput sa omoare ostatici (4 dinte ei). Cred ca in momentul acela dezarmarea nu era proritatea numarul 1, ci sa salveze restul ostaticilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
negocierile alea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asta va fi la scara globala, sau quasi-globala, doar un naiv poate crede ca doar in Franta te va legitima securistul daca vrei sa iei paine de la magazin. Adevarul e ca ateismul militant e cea mai mare nenorocire spirituala, precum sodomia si avortul. Adeptii lui sunt si prosti si rai. Pe mine m-a alarmat ce declara porcurorul ala, Nitu, ca cica nici o masura nu e disproportionata in combaterea terorismului. Cu alte cuvinte, inutilii astia cu grade pe umar ne pregatesc legi de genul: "intra mascatii noaptea sau ziua, oricum fara mandat, si te duc in lagare, in interesul securiciunii statului". Adio demonstratii anti-sist: esti agent rus. Adio demonstratii pentru drepturi, fie ele religioase, salariale sau civice: esti agent islamist. Ce le urez in gind, cind reflectez la "istoria care se scrie sub ochii nostri", politicienilor, securistilor si familiilor lor, nu poate fi reprodus. :)) Cei ce de fapt meritau o moarte cruda sunt chiar liderii euroatlantici, si ideologii lor acum defuncti, Weishaupt si Pike. Ups, am scris ceva incorect politic. M-am ars! =)) Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 10.01.2015 at 13:24:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Extras din CTP - http://www.gandul.info/puterea-gandu...penii-13757975
Mi-a rămas însă în minte afirmația lui Stéphane Charbonnier, directorul Charlie Hebdo, Dumnezeu să-l ierte: "Nu-mi pasă dacă îi supără caricaturile mele. Aici, în Franța domnește legea franceză, nu Coranul". Sau ale unor vorbitori din România, de felul: "Musulmanii, dacă doresc să trăiască în Europa, să se supună valorilor europene. Dacă nu, să plece de unde au venit". Cu o astfel de mentalitate, oricât de teribile măsuri de securitate s-ar lua, atentatele vor continua. Este o imensă provocare pentru Franța să-și stăpânească acum o reacție antiislam, rasistă, xenofobă, când, cu un președinte slab, țara alunecă deja spre o dreaptă naționalist-extremistă, antisemitismul, care îi face pe mulți evrei să plece, fiind în creștere - nu degeaba, cel de-al treilea terorist a ales un magazin evreiesc pentru a lua ostatici. Este crucial pentru Europa să înțeleagă că problema și soluția ei sunt în Europa, nu în Nordul Africii sau în Orientul Mijlociu. Că linia de ciocnire a culturilor trece acum prin inima Europei. Închei cu două întrebări adresate dumneavoastră și mie însumi: - Ce anume și cum îi poate determina pe doi tineri crescuți în splendida civilizație și cultură franceză să ucidă în masă și să se sinucidă în Franța? - Nu există nicio justificare, religioasă sau de alt fel, pentru acest atentat terorist, cum nu poate exista nicio justificare pentru niciun atentat terorist, niciunde în lume și nicicând. Vina pentru crimă o poartă criminalii. Dar, oare, vor sta puțin pe gânduri cei care scot acum Charlie Hebdo într-un milion de exemplare înainte de a mai tipări, în numele libertății absolute de expresie, încă o provocare mizerabilă și agresivă la adresa unor simboluri religioase în care niște oameni pașnici, nu niște descreierați, cred? Last edited by AlbertX; 10.01.2015 at 13:36:52. |
|