![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este un proverb despre barbatii inselati care se aplica f. bine si aici. Proverbul suna asa: nevasta pune coarne barbatului ...dar el le poarta cit timp vrea el... omul se ambitioneaza si greseste dar persista in pacat atit cit vrea el , pt. asta nici nu exista mintuire impotriva vointei nimanui ! Si ma iertati fratilor, pe mine pacatosul !!! Last edited by zaharia_2009; 20.10.2009 at 13:21:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul meu s-or fi suparat unii ,ca de ,subiectul era incitant. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai mi-a trimis o colega un link extraordinar, eu zic ca va fi de mare folos.
http://video.google.com/videoplay?do...49401540399182
|
|||
|
|||
![]()
Acesta e un raspuns la titlul topicului. Eu sunt unul din barbatii a carui prietena nu a fost virgina si mai ales ca inainte de casatorie sa culcat si cu mai multi baieti din relatiile pe care le-a avut. M-am casatorit cu ea si nu-mi pare rau deloc. Am apreciat faptul ca a pus inceput bun in viata ei, cu spovedanie si multa parere de rau. Timp de o perioada mai lunga cat am fost impreuna pana la nunta nu m-am culcat cu ea. Desi au fost barbati care au incercat sa o ispiteasca pentru ca este si foarte frumoasa nu a cedat tentatiei lor si am apreciat asta. Imi inchipui ca i-a fost si foarte greu sa reziste o perioada lunga de timp dar a reusit. Poate unii stiu ce inseamna sa-ti incepi viata sexuala si sa nu mai ai nici o relatie ani de zile.Conteaza sufletul omului si dorinta lui de a se indrepta pe calea ce-a buna si nu virginitatea. Acest lucru l-am pastrat eu si nu l-am cerut altuia. M-a impresionat mult la sotia mea felul in care se roaga, merge la biserica si citeste din cartile sfinte. Ma respecta mult ca sot al ei si cred ca ma iubeste foarte mult. Cand am fost bolnav a stat in spital langa patul meu si mi-a adus tot ce-mi trebuie. Cand m-am trezit era in genunchi laga patul meu, mana mea era in mana ei si ma privea cu caldura, acea caldura care izvoraste din inima. Apoi mi-a zambit si a luat mana mea si mi-a sarutat-o.
In casa noastra domneste mereu un sentiment de liniste si piosenie. Aproape in fiecare duminica mergem la biserica, zilele de post sunt zile de post iar timpul de rugaciune e timp de rugaciune. In curand imi va darui o fetita, deja are burtica. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru sotia minunata pe care mi-a dat-o. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() am chef de glume, deci chiar te rog sa nu ma iei in considerare! ![]() Last edited by AndruscaCIM; 20.10.2009 at 15:31:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce dur atata timp cat subiectul putea fi abordat oriunde pe net ,pe orice forum ,nu neaparat ortodox ? Eu spun asta tinind seama de turnura pe care au luat-o discutiile ,fara legatura cu credinta. Last edited by anita; 20.10.2009 at 16:40:46. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|