![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
doc,sa inteleg ca un ortodox nu poate fi pocait?eu imi doresc ca toti ortodocsii sa se pocaiasca si cu bucurie sa-i pot categorisi ca fiind pocaiti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() O zi frumoasa in continuare!
|
|||
|
|||
![]()
Să înțelegi că pocăința este necesară pentru orice ortodox, însă pocăința nu presupune a fi un cultist/sectar, pentru că nimeni nu are nevoie de așa ceva pentru a se pocăi de greșelile sale și pentru a se întoarce de la rele pentru a trăi după voia lui Dumnezeu. Aceste aspecte ale vieții spirituale sunt necesare pentru orice creștin din Biserica Ortodoxă, iar pentru a le trăi nu are nimeni nevoie să facă parte dintr-o grupare sectară eretică.
Last edited by doctor_faustus; 09.10.2010 at 16:42:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Si noua ne e dor de ei doi...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi este dor de urzicuta...de blandetea mesajelor Elenei (va-iubesc)...de Iosif...de Alin (rebelul)... de krabul.. Duc lipsa mesajelor lui Lavrentiu...chiar si de forfota mi-i dor...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fiindcă suntem la subiectul acesta, văd destule discuții contradictorii și văd foarte mult venin ortodox la unii în dialog cât se poate de banal cu cei de la alte culte. Sincer, ca să nu-mi fac o imagine greșită despre credința noastră (văd un ultim dialog, început banal de pentecost, dar replica a venit ca o salvă de tun din partea lui doctor faustus).NU VREAU AȘA CEVA!!! Prefer să nu mai postez, să nu mai intru pe forum. Asta nu înseamnă că îmi voi dezactiva contul. Păstrez contul pentru articolele frumoase și bune pentru suflet pe care le primesc pe e-mail. Sper să-mi păstrez promisiunea. Nu aștept reacții!
Vă respect pe toți!!! Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze calea tuturor spre mântuire!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doctore, cand doi iti spun ca esti beat du-te si te culca...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i asa ca tu, Doriana, nu ai vrea ca doctorul Faustus sa plece dintre noi, nu? Macar ca-i ortodox...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|