Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2010, 15:49:54
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Iertare,dar spui ca nu esti de acord cu jignirile,insa, totusi, chiar si tu ataci o persoana,care dealtfel si-a expus cat se poate de pertinent punctul de vedere,bun sau mai putin bun cum ar fi el, facand referire la optiunea sa religioasa,in loc sa te legi,eventual,doar de esenta mesajului si sa combati ideea si nu omul.
Nu văd absolut nici cea mai mică jignire în ceea ce am scris, iar dacă te referi la "pocăite" atunci află că ei singuri și-au dat numele, și se mândresc nevoie mare cu numele lor, de "pocăiți".
Vechi 09.10.2010, 16:06:09
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,doctor_faustus

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Nu văd absolut nici cea mai mică jignire în ceea ce am scris, iar dacă te referi la "pocăite" atunci află că ei singuri și-au dat numele, și se mândresc nevoie mare cu numele lor, de "pocăiți".
doc,sa inteleg ca un ortodox nu poate fi pocait?eu imi doresc ca toti ortodocsii sa se pocaiasca si cu bucurie sa-i pot categorisi ca fiind pocaiti.
Vechi 09.10.2010, 16:06:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Nu cred ca nu o vezi,ci ca nu vrei sa o vezi...
O zi frumoasa in continuare!
Vechi 09.10.2010, 16:36:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
doc,sa inteleg ca un ortodox nu poate fi pocait?eu imi doresc ca toti ortodocsii sa se pocaiasca si cu bucurie sa-i pot categorisi ca fiind pocaiti.
Să înțelegi că pocăința este necesară pentru orice ortodox, însă pocăința nu presupune a fi un cultist/sectar, pentru că nimeni nu are nevoie de așa ceva pentru a se pocăi de greșelile sale și pentru a se întoarce de la rele pentru a trăi după voia lui Dumnezeu. Aceste aspecte ale vieții spirituale sunt necesare pentru orice creștin din Biserica Ortodoxă, iar pentru a le trăi nu are nimeni nevoie să facă parte dintr-o grupare sectară eretică.

Last edited by doctor_faustus; 09.10.2010 at 16:42:17.
Vechi 09.10.2010, 17:19:45
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Paduraru Vezi mesajul
Cel mai rău îmi pare de părintele Gheorghe. Am citit postările dumnealui și am găsit destule învățături bune. Îmi pare rău și de penticostalulmantuibil. Sincer, n-am observat la el ceva negativ
Si noua ne e dor de ei doi...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 09.10.2010, 19:04:47
eduardd
Guest

Implicit

Mie imi este dor de urzicuta...de blandetea mesajelor Elenei (va-iubesc)...de Iosif...de Alin (rebelul)... de krabul.. Duc lipsa mesajelor lui Lavrentiu...chiar si de forfota mi-i dor...
Vechi 09.10.2010, 19:21:53
Paduraru's Avatar
Paduraru Paduraru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2009
Locație: Munții Suhardului - Bucovina - România
Implicit

Fiindcă suntem la subiectul acesta, văd destule discuții contradictorii și văd foarte mult venin ortodox la unii în dialog cât se poate de banal cu cei de la alte culte. Sincer, ca să nu-mi fac o imagine greșită despre credința noastră (văd un ultim dialog, început banal de pentecost, dar replica a venit ca o salvă de tun din partea lui doctor faustus).NU VREAU AȘA CEVA!!! Prefer să nu mai postez, să nu mai intru pe forum. Asta nu înseamnă că îmi voi dezactiva contul. Păstrez contul pentru articolele frumoase și bune pentru suflet pe care le primesc pe e-mail. Sper să-mi păstrez promisiunea. Nu aștept reacții!
Vă respect pe toți!!!
Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze calea tuturor spre mântuire!
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!
(rugăciunea Sfântului Efrem Sirul)

Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi!
Vechi 09.10.2010, 19:37:05
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Paduraru Vezi mesajul
Fiindcă suntem la subiectul acesta, văd destule discuții contradictorii și văd foarte mult venin ortodox la unii în dialog cât se poate de banal cu cei de la alte culte. Sincer, ca să nu-mi fac o imagine greșită despre credința noastră (văd un ultim dialog, început banal de pentecost, dar replica a venit ca o salvă de tun din partea lui doctor faustus).NU VREAU AȘA CEVA!!! Prefer să nu mai postez, să nu mai intru pe forum. Asta nu înseamnă că îmi voi dezactiva contul. Păstrez contul pentru articolele frumoase și bune pentru suflet pe care le primesc pe e-mail. Sper să-mi păstrez promisiunea. Nu aștept reacții!
Vă respect pe toți!!!
Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă lumineze calea tuturor spre mântuire!
Păi măi pădurare, tocmai de asta și suntem pe un forum de discuții ca să mai avem și contre, că altfel ne ruginim cu totul. Și oricum eu nu l-am jignit pe penticostabil, iar dacă nu îți plac contrele (probabil datorită naturii tale mai molcome de acolo din bucovina plai muntos) atunci stai departe de ele și nu te băga că nu te obligă nimeni. Atâta vreme cât nu l-am jignit pe cultist care este problema ? sau ești pus pe aici să denigrezi așa fără argumente ca la noi la rumâni ?
Vechi 09.10.2010, 19:43:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Doctore, cand doi iti spun ca esti beat du-te si te culca...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 09.10.2010, 19:48:59
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Doctore, cand doi iti spun ca esti beat du-te si te culca...
Nu-i asa ca tu, Doriana, nu ai vrea ca doctorul Faustus sa plece dintre noi, nu? Macar ca-i ortodox...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36