Draga doamna, nu va mai necajiti: doamna Monica Iacob Ridzi a candidat pe listele PP-DD. Deci!!
DOVADA: <<Ziarul Vaii Jiului
Locuitorii din Petroșani, Petrila și Aninoasa / Au votat pentru continuitate, pentru încredere și pentru viitor
► Comunicat de la Biroul Parlamentar Monica Iacob-Ridzi
Desemnată pentru un al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, deputatul PP-DD Monica Iacob-Ridzi se declară onorată de acest lucru și mulțumește locuitorilor din Petroșani, Petrila și Aninoasa pentru susținerea oferită în data de 9 decembrie.
www.zvj.ro >>
Dar oare, domnul Nicolae Banicioiu, care alaturi de alti parlamentari (de mai toate culorile) s-a zbatut sa legalizeze prostitutia, intr-o tara crestin ortodoxa peste 80% !!! Domnul acesta nu va deranjeaza daca-l revedeti in Parlamentul cel Mare??
<<PROSTITUTIE LEGALA DIN 2006
Legea prostitutiei ar putea intra in vigoare la 1 ianuarie 2006. Doi deputati PSD, Cosmin Nicula si Nicolae Banicioiu, lucreaza la un proiect de act normativ prin care aceasta activitate sa fie reglementata.
Cosmin Nicula ne-a declarat ca unul dintre beneficiile pe care le va aduce legea va fi limitarea traficului de carne vie, in conditiile in care pestii au ajuns sa-si racoleze prostituatele direct din randul orfanelor adapostite in centrele de plasament.
Prostitutia, o afacere de 600 de milioane de euro
Saptamana Financiara
Luni, 4 aprilie 2005, 0:00>>
(preluat de pe HotNews)
Si a mai intrat in parlament si domnul Gheorghe Becali, „in slujba crucii” sub umbrela primitoare a USL. La cata milostenie face domnul Gigi.... sa stie si stanga si dreapta si toata lumea ce crestin ESTE! Ce daca a vandut jucatori, ce daca a facut afaceri necurate. „Procesul Valiza” ?? Domnul Becali G. sa fie clar, este crestin, sa stie toata lumea. Si atunci....: lasa partidul (PNG), lasa postul de parlamentar european (ca si acolo... daca nu era Nenea Vadim sa-l scoata din arest....Cine stie???) Si se da cu liberalii....” ca daca nu-i dadea in gand asta nu s-aledzea si nu merdze de loc, neicusorule; fa-ti idee! familia mea de la patruzsop in camera si eu in toate Camerele, cu toate partidele, eu ca romanul impartial si sa ramai fara coledzi!”
Prezenta domnului Gheorghe Becali e mai bineplacuta?!