Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 13:15:53
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si PDL-ul a facut lucruri bune, numai ca fanii Antenei 3 nu au cum sa le vada. Indoctrinarea e prea mare. In schimb raul facut de PSD e cu MULT mai mare decat cel facut de PDL. PSD ne-a lasat fara resursele naturale, care insemnau bani...MULTI BANI. Daca nu ar fi vandut Bombonel petrolul tarii, poate nu ar fi taiat Boc din salarii si pensii.Dar cum am mai zis, indoctrinarea Antenei 3 e PREA MARE
Nu imi plac prezentatorii de la Antene, singurul care mi-e cat de cat simpatic e Mircea Badea, dar si el are destule hibe ca noi toti de altfel.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:23:45
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
orice guvernare are puncte bune si puncte rele, mai mult sau mai putin. Nu poti spune ca o guvernare a avut NUMAI lucruri rele. Asa ceva auzi NUMAI la Antena 3 iar cei care au astfel de idei demonstreaza ca sunt fani ai acestei televiziuni
ps: am spus eu ca pamantul e plat?
Pai parca ziceati ca toti au bune si rele, dar inainte imi ziceati mie sa gasesc macar trei lucruri bune ale guvernarii PSD, va cam contraziceti.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:29:22
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
e opinia celor de la B1. Eu NU le impartasesc opinia. Base si PDL au facut suficiente lucruri rele dar au facut si lucruri bune
De aceea avem cap ca sa judecam cu el. Asa cum d-voastra nu impartasiti opinia B1 Tv, asa nici eu nu impartasesc opinia Antenelor.

Reformulez: oricine taie pensii, alocatii, salarii e dracul pe pamant, indiferent de la ce partid, dar deocamdata doar PDL a facut-o.

E un pacat sa opresti plata lucratorilor, dupa cum stiti din catehismul ortodox.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:37:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Va referiti la cheltuielile USL-ului sau...?
Ma refer la cheltuielile aferente alegerilor si ale referendumului.
Dar se pare ca masura nu este suficienta: primarii protesteaza.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:40:23
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Draga doamna, nu va mai necajiti: doamna Monica Iacob Ridzi a candidat pe listele PP-DD. Deci!!

DOVADA: <<Ziarul Vaii Jiului

Locuitorii din Petroșani, Petrila și Aninoasa / Au votat pentru continuitate, pentru încredere și pentru viitor
► Comunicat de la Biroul Parlamentar Monica Iacob-Ridzi
Desemnată pentru un al treilea mandat de deputat în Parlamentul României, deputatul PP-DD Monica Iacob-Ridzi se declară onorată de acest lucru și mulțumește locuitorilor din Petroșani, Petrila și Aninoasa pentru susținerea oferită în data de 9 decembrie.
www.zvj.ro >>

Dar oare, domnul Nicolae Banicioiu, care alaturi de alti parlamentari (de mai toate culorile) s-a zbatut sa legalizeze prostitutia, intr-o tara crestin ortodoxa peste 80% !!! Domnul acesta nu va deranjeaza daca-l revedeti in Parlamentul cel Mare??
<<PROSTITUTIE LEGALA DIN 2006
Legea prostitutiei ar putea intra in vigoare la 1 ianuarie 2006. Doi deputati PSD, Cosmin Nicula si Nicolae Banicioiu, lucreaza la un proiect de act normativ prin care aceasta activitate sa fie reglementata.
Cosmin Nicula ne-a declarat ca unul dintre beneficiile pe care le va aduce legea va fi limitarea traficului de carne vie, in conditiile in care pestii au ajuns sa-si racoleze prostituatele direct din randul orfanelor adapostite in centrele de plasament.
Prostitutia, o afacere de 600 de milioane de euro
Saptamana Financiara
Luni, 4 aprilie 2005, 0:00>>
(preluat de pe HotNews)

Si a mai intrat in parlament si domnul Gheorghe Becali, „in slujba crucii” sub umbrela primitoare a USL. La cata milostenie face domnul Gigi.... sa stie si stanga si dreapta si toata lumea ce crestin ESTE! Ce daca a vandut jucatori, ce daca a facut afaceri necurate. „Procesul Valiza” ?? Domnul Becali G. sa fie clar, este crestin, sa stie toata lumea. Si atunci....: lasa partidul (PNG), lasa postul de parlamentar european (ca si acolo... daca nu era Nenea Vadim sa-l scoata din arest....Cine stie???) Si se da cu liberalii....” ca daca nu-i dadea in gand asta nu s-aledzea si nu merdze de loc, neicusorule; fa-ti idee! familia mea de la patruzsop in camera si eu in toate Camerele, cu toate partidele, eu ca romanul impartial si sa ramai fara coledzi!”
Prezenta domnului Gheorghe Becali e mai bineplacuta?!
Poate ii mai iarta Dumnezeu din pacate daca face fapte de milostenie, si daca se lauda, ce? Mai iau poate si alti paralamentari exemplu sa ajute si ei. Ce daca spune ca e crestin, e un lucru de rusine sa afirmi ca esti crestin?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:49:59
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Poate ii mai iarta Dumnezeu din pacate daca face fapte de milostenie, si daca se lauda, ce? Mai iau poate si alti paralamentari exemplu sa ajute si ei. Ce daca spune ca e crestin, e un lucru de rusine sa afirmi ca esti crestin?
Mi-ar placea sa fie Becali presedinte... Ar iesi distractie pe cinste!
http://www.youtube.com/watch?v=ouaHp5ecnS8
http://www.youtube.com/watch?v=ouaHp5ecnS8
http://www.youtube.com/watch?v=3XE0Kfqmwi8
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:50:29
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
domnul Bogdan Chireac a spus: ”pe romani nu-i intereseaza plagiatul lui V. Ponta. Ce treaba au ei?”

Probabil ca multor romani nu le pasa de plagiatul lui Ponta. Dar plagiatul exista. Dar hotia politicienilor exista. Dar implicarea acestora in cele mai oneroase afaceri exista. V. Ponta nu-si va recunoaste vina. Nu-si va da demisia. Este un om fara onoare. Nu e primul politician fara cuvant. Nu e singurul politician fara onoare.
Dar domnul Bogdan Chireac nu este roman? Sau domnia sa considera, in cazul acesta romani doar pe cei fara o educatie academica si care nu stiu ce e un plagiat!?

Intr-adevar, V. Ponta nu e primul politician fara cuvant; pare a fi unul dintre cei mai lipsiti de cuvant, avand in vedere ca minte zilnic. Ori, ce poate fi construit pe minciuna?!?
Sper ca ati sesizat, ca a tinut sa-i multumeasca lui Bombonel... ceea ce imi spune, ca acesta a fost persoana din umbra care a facut strategia, Bombonel fiind expert in strategii, conform spuselor sale.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:53:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Reformulez: oricine taie pensii, alocatii, salarii e dracul pe pamant, indiferent de la ce partid, dar deocamdata doar PDL a facut-o.

E un pacat sa opresti plata lucratorilor, dupa cum stiti din catehismul ortodox.
Nu putem sa facem aceasta afirmatie din cauza reducerilor de salarii la bugetari
Dar putem afirma ca e asa din cauza celorlalte masuri: documente biometrice ,initium ,degradarea naturii ,toate sunt impotriva lui Dumnezeu
Legea spune sa nu opresti plata lucratorilor nu sa le dai mai putin daca se impune
Mai grav este ca nu s-au luat masuri de reducere a cheltuielilor materiale din ministere ,cu mare greutate s-au desfiintat agentiile infiintate de Tariceanu si in regiile autonome nu s-au impus masuri de austeritate
La fel tot felul de terenuri de sport in panta ,locuri de joaca in mijlocul campiei ,partie de ski cu bolovani ,toate la un pret astronomic.
Cine sta in tara cunoaste aceste aspecte stie foarte bine de ce nu mai trebuia sa iasa PDL
E adevarat ca ceilalti au furat mai mult dar noi i-am votat pe astia sa fie corecti ,le-am acordat incredere.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:56:23
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dar domnul Bogdan Chireac nu este roman? Sau domnia sa considera, in cazul acesta romani doar pe cei fara o educatie academica si care nu stiu ce e un plagiat!?

Intr-adevar, V. Ponta nu e primul politician fara cuvant; pare a fi unul dintre cei mai lipsiti de cuvant, avand in vedere ca minte zilnic. Ori, ce poate fi construit pe minciuna?!?
Sper ca ati sesizat, ca a tinut sa-i multumeasca lui Bombonel... ceea ce imi spune, ca acesta a fost persoana din umbra care a facut strategia, Bombonel fiind expert in strategii, conform spuselor sale.
Draga mea ,Victor Ponta e cam modest ca intelegere.
Vezi ce am scris mai sus .nici PDL nu au fost corecti cand ne-au promis marea cu sarea ,in special reducererea coruptiei.
In politica nu intra oameni cinstiti ,e penibil ,te rog sa ma crezi.
Dar nici noi nu suntem cum trebuie ,trebuie intrat in ei ,iesit in strada si dati jos toti care fura
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:10:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Pai daca am facut atac la persoana, atunci sa ma baneze, ca oricum mai bine mi-ar fi decat sa stau sa ma inflamez degeaba pe aici.

Ma scoate din sarite iubirea unora pentru Basescu si pedelisti, dupa cat rau au facut. Daca as iesi de pe forum mi-ar parea rau doar pentru ca n-as mai fi pe grupul de rugaciune si nu as mai avea acces la lista cu oameni cu probleme.

In orice caz vad ca pe mine ma observati ca fac atac la persoana, dar observatia d-voastra este unilaterala in sensul ca pe ceilalti nu ii observati cum fac atacuri la persoana, normal pentru ca va impartasesc optiunile politice.

Eu mi-am anulat votul consider ca nici unul nu e demn de votul meu, toti sunt o apa si un pamant.
Nu ma intereseaza masinatiunile politice, e o pierdere de timp sa le urmaresc, de asta nu inteleg cum puteti sa postati pe threadurile politice ce au facut unii si altii, sa ii analizati, cand asta este un timp de post si noi nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu aceste lucruri care nu zidesc in orice caz.

Am intrat doar pentru ca ma enerveaza cei care fac propaganda partidelor aici pe forum, in special Basescu si PDL pe care nu ii suport, de ce nu va faceti partid sau de ce nu intrati in anumite partide daca va preocupa asa de mult politica, daca si aici am ajuns sa facem propaganda....
In democratie e permisa diferenta de opinie.
Mie nu-mi place de Basescu, dar nu pot sa nu apreciez calitatile pe care le are, incontestabil, ca om politic. Incearca sa urmaresti si alceva decat Antena 3 si vei vedea ca ceea ce doreste, este respectarea Constitutiei.

Griji pentru tara sa ne facem si in Post, Diana.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29