![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avem scrierile sfintilor parinti pt.a afla adevarul. D-voastra participati duminica la sf.Liturghie? Daca da ,ar trebui sa sorbiti cuvintele predicii. De acolo va veti intari duhovniceste si veti abandona aceste idei ecumeniste. Nu putem amesteca adevarul cu minciuna ,stiut fiind ca sectele se bazeaza pe invatauri false ,minciuni. Ca dovada ca nu exista o unitate de credinta la aceste secte. Pe cand ortodoxia sta dreapta in picioare ,neschimbata de 2000 ani Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot nu am primit raspunsuri la intrebarea mea: daca Ellen White este considerata un profet al bisericii Adventiste, de ce astazi adventistii nu au profeti in mijlocul lor care sa le vorbeasca de la Domnul? (asta in conditiile in care adventistii spun ca darul profetiei este valabil si pentru zilele noastre)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ati auzit la predica duminica lucruri neadevarate? Sau daca nu ati auzit, credeti ca se spun si astfel de lucruri? Este irelevant daca particip sau nu la Sf Liturghie in discutia de fata. Aveti si un exemplu din ceea ce am spus eu ca am idei ecumeniste? |
|
|||
|
|||
![]()
Buna Luciane , Anita nu si-a dat seama cred ce ai vrut sa spui !
Din cate stiu eu adventii cred ca profetiile sau sfarsit in nu stiu ce an de aceea ei numai au in biserica profeti! Bine ei nu au mai multe lucruri ca si alti protestanti!Ei au avut insa doar o persoana care a profetit si aceea a profetit fals dupa cum am vazut! Dar sa cercetam mai atent un pasaj biblic!Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sint dintre ai nostri. (1Ioa.2:19) Se stie ca membrii biserici advente au iesit din diverse biserici deoarece credeau cu tarie ca Domnul vine. Sa zicem ca acele biserici erau adevarate! Atunci adventii au iesit din mijlocul lor si au fost amagiti! Miler nu s-a mai intors in clubul adventilor dandu-si seama ca a gresit! Deci adventii implinesc astfel cuvintele scripturii in mod negativ :Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi. Si adaug eu : si nu ar fi fost prostiti! Daca celelalte biserici nu erau adevarate care era biserica adevarata? Pentru ca nici o biserica nu a fost deacord cu amagirea adventilor! Ca si in ziua de azi cu acel adventist nu stiu ce ramura care a profetit sfarsitul lumi dar nu a fost bagat in seama de nici o biserica! Astept raspunsul lui osutafaraunu sau lui Grasu.Cum interpreteaza acest verset la modul general dar si la acel timp cand domnul Miler a amagit adventii! Daca vor sa imi scrie mai repede sa se duca in alta tara in care azi nu e sabat. :))))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce astazi adventistii nu au profeti in mijlocul lor? Nu stiu sa va raspund. (Imi inchipui cat de multumit sunteti de raspunsul meu, dar altul nu am). Dar, adventistii se remarca prin deslusirea profetiilor despre vremea sfarsitului. O fi si acesta un dar al profetiei (avand in vedere faptul ca se adevereste ceea ce spun adventistii). |
|
|||
|
|||
![]()
Usurel cu afirmatiile (minciunile). Adventistii de ziua a saptea cred ca multe din profetii sunt in plina desfasurare (gata sa se implineasca). Profetiile se vor sfarsi cand vom ajunge in Imparatia lui Dumnezeu.
Citat:
Citat:
Citat:
In al doilea rand (foarte important) deoarece esti un mare mincinos (la 5 vorbe spui 10 minciuni), consider ca este daunator ca cineva sa mai dialogheze cu dumneata. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa sa fie oare? ma indoiesc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() vai si amar de cum le deslusesc.... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|