![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce..interesant.Eu unul n-am gasit in Grecia ori in zeci de carti ceea ce am gasit pe la o manastire saraca in varful unui deal.Pamantul romanesc are ceva specific,ceva autentic in el,o smerenie ce nu raneste,un intelect umil insa plin de frumusete,o saracie fericita,nicaieri nu iti contempli iubirea mai elegant ca aici,gasesti ceva divin la fel de bine sau chiar mai bine printr-un apus de soare intr-o atmosfera resemnata,blanda , decat gasesti intr-un vapor plin de turisti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt ateu,nu neoprotestant,mai ales nu neoprotestantă si totusi ceea ce spun eu iti este asa de strain?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
asa este. doar ca nu ai inteles.
pentru ei, Hristos este business ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ateu?!?!?!?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, normal, de pe urma creștinilor câștigă foarte mult, probabil cel mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ahm..ceea ce spun eu este experienta proprie,prietenii indragostite,Kant,logica,empirism si lista ar mai putea continua desigur
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda,sa spunem doar ca nu doresc existenta lui Dumnezeu ,ca ma oblig sa fiu „dat-lumii” decat sa adopt ceva mai presus decat nihilismul.Cauza e pur personala.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Dumnezeu, religia si stiinta | Petrasescu_Lucian | Teologie si Stiinta | 13 | 19.10.2011 12:42:53 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? | Iustin44 | Generalitati | 77 | 10.03.2008 22:19:56 |
Ce este stiinta? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 102 | 10.12.2007 19:54:46 |
|