![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu imi cer scuze. Nu este felul meu sa scriu/gandesc asa. Situatia asta din tara m-a adus la extrem si imi face mult rau. Repet si eu iubesc copiii si mi-este mila de oameni. Si modul in care gandeste si vorbeste lumea in acest context, modul in care iese acum la iveala tot ceea ce este mai rau din oameni, ma ingrozeste. De aceea am senzatia ca este chiar sfarsitul lumii si ca se vor intampla lucruri grave. Si da. imi rascoleste si mie multe dureri, legate de oameni. Si daca acum lumea are posibilitatea sa se razbune pe cainii care le fac lor rau, eu nu am cum sa scap durerile facute mie de oameni. Cand ma gandesc ca exact aceeasi oameni scriau aici pe forum: "vai Sophia, cum sa vrei copii, cum sa te duci la medic sa te ajute sa faci, e pacat; lasa sa stea la manastiri si preoti nu sa fie adoptati Sophia, ca e mai bine asa; vai Sophia cum sa mananci produse animale e pacat si nu e bine", acum "vai Sophia cum sa iubesti animalele ca ele n-au suflet si e pacat, numai noi cei care avem copii stim asta, tu nu stii" si etc. Cum sa nu imi vina urlu? Si ma revolt cu totul? Ce vreti de fapt de la mine? Aia nu, aia nu, aia nu. Ce mai este bine pe lumea asta? Voi mai stiti? Ca eu nu. Ma uitam pe un forum pentru copii, in ce hal au ajuns parintii. Parca le-a luat Dumnezeu mintile. Si nici macar nu stim totusi ce s-a intamplat cu adevarat cu acel copil. Pana a ajunge la caini, in tot acel rastimp. Noi n-am fost acolo si in presa se scrie mult. Asta ma deranjeaza cel ami mult. Ca nici nu stim si nu vrem sa ne gandim ce-a putut fi acolo si cum s-au intamplat lucrurile. Acum am inteles ca s-a rezolvat, voi cei dornici de eutanasiere ati castigat. S-a votat legea si scapati. Cainii se vor fi omorati. Vor ramane alte si alte probleme nerezolvate si alti oameni indurerati, dar de care nu le pasa nimanui. S-a ajuns sa se batjocoreasca mai multe grupe de oameni si sa iasa invingatori pe podium numai oamenii cu copii. Ei sunt cei mai buni. Noi cei fara de copii mai primim o palma si mai induram. Pentru ca iubim si animalele. S-a ajuns sa fie balacariti oameni nevinovati doar pentru ca iubesc animalele, oameni care mananca si produse animale si nu sunt vegani si uite asa, o sa ajunga toti sa fie balacariti pentru te miri ce vina. Exista si oameni care mananca totusi caini. Ii mai stiti? De aia ce spuneti? Si da, subscriu la mesajul unui user nou aici. Ar trebui sa intervina cineva sa ne dea o orientare, un sfat si sa mai calmeze lucrurile: Bisericile (BOR si altele din tara), cineva din alte tari care au experienta in astfel de probleme. Ca vad ca toata lumea stie brusc cum se face in alte tari. Poate ca exista si alte solutii. Nu cu banii de la copii sau batrani si bolnavi. Nu stiu. Poate ca totusi mai exista solutii. Nu stiu. Era cateva mii, pe urma s-a ajuns la 65000, acum s-a ajuns la milioane. In final cati maidanezi exista totusi? Si ca sa nu mai fiu balacarita asa: - si tatal meu a fost muscat de un maidanez si a facut injectie, dar nu a urat animalele dupa aceea. Nu stiu cum ar fi gandit acum. - si eu am avut un catel si acum nu am posibilitati si nu mai pot sa am altul, desi mi-as dori - si eu as vrea sa fie pedepsiti si oamenii care fac rau Si stiu ceva: cainii nu sunt nici potai si nici javre si alti termeni oribili. Si asa a fost soarta lor. Oamenii i-au aruncat in strada ani de-a randul si acum nu le mai convine. Cainii nu sunt rai de la natura si pot fi si dresati si invatati sa faca lucruri grozave. Maidanezii au fost maltratati si traumatizati tot de oameni. Nu este vina lor ca au ajuns asa. Si printre oameni, unii care ajung la limita ori dau o palma, ori pun mana pe arma, devin violenti. Ori asta uitati. Eu ma rog intr-una (chiar spun adevarul) pentru copilasul asta si pentru rezolvarea pasnica a acestei situatii.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 12.09.2013 at 12:09:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna Sophia fac tot ce pot sa va inteleg zbuciumul sufletesc,nu stiu cat reusesc si daca reusesc insa va pot spune ca daca va rugati faceti un lucru foarte bun si sa va aduca Dumnezeu linistea sufleteasca pe care toti o cautam.As fi putut cumva sa va raspund la cateva din aspectele de mai sus dar nu sunt convins in ce masura raspunsurile mele v-ar ajuta sau v-ar tulbura si mai rau.Asa cum v-am spus,va doresc tot binele,va doresc sa depasiti aceasta tulburate si tristete,este intradevar dureros dar este realitatea in care traim aici.Pana nu vom gasi solutii mai bune sa o schimbam ea singura nu se va imbunatati.Deci depinde de noi si de vointa noastra.Rugaciunea dvs este mai mult decat binevenita in acest sens,sa ne lumineze Dumnezeu mintea si sa facem ce tine de noi.Poate toti ar trebui sa ne rugam pt asta.Numai bine.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.09.2013 at 12:27:30. |
|