|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   
				__________________ Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Multumesc , Florin , mi-ai facut un bine. Credeam ca o sa treaca ziua de azi fara sa zambesc ! Doamne , ajuta ! 
				__________________ Slava Lui Dumnezeu pentru toate ! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pe 5 septembrie 1698, Tarul Petru cel Mare al Rusiei a introdus un impozit pe barbi, pentru a-si determina poporul sa renunte la obiceiurile orientale.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Lacrimi, plans si dor nespus... Plans si dor de ce-a fost spus Dor de plans si mangaiere De iertare si putere...   
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Doriana, nu fii trista, va iesi soarele si pe strada ta.   uite un buchet de flori sa te mai inveselesti.    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pai uite eu acuma ma gandesc oare de ce membrii KKK foloseau o cruce in flacari pt a-i intimida pe negri care tot ei i-au adus acolo sa munceasca ca sclavi. Nu mi-am clarificat niciodata acest aspect si-mi tot trece prin minte.

__________________ Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
    Deja mi-e mai bine... 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

ma bucur mult de tot...si am si un mic supliment ptr tine. nu l-am "trimis" ieri ca mi-era teama sa nu cumva sa te indispuna lamaile (mai stii?). :))   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Florile sunt superbe si lamaile forte bune. Acum arata cam asa :))   :   
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Cam asta mi-a trecut prin cap ceva mai devreme. Dar nu stiam exact cum sa ma exprim. Sper ca m-am facut inteles de toata lumea. 
				__________________ "Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Rugaciunea inimii pe perete | Marcel_Ionut | Generalitati | 1 | 28.11.2012 21:31:33 | 
|  |