![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu stiu cine cu cine are, dar nu mi se pare frumos nici sa vorbiti despre fritzi numai intr-o anumita maniera, si nici despre romanii din afara numai intr-un anume fel...pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu prea aveti cum sa ii cunoasteti pe toti. ![]() In plus, pana una alta...stam cu totii in fata monitorului, giftuiti sau nu( in Romania, Deutschland, sau Papua Guinee) insa m-ati facut curioasa in legatura cu lupta aceasta asidua dusa de cei din Ro...in ce consta mai exact?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acu noi suntem vinovati pentru ce se intampla in tara !!! Asta e chiar buna ! Bravo !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, iaca scartz...eu ma duc acum sa mananc ceva, ca mi-a facut o foame de LUP aceasta dezbatere-judecata; imorala sunt, romanca nici cu numele, Ortodoxia am lasat-o la granita...asa ca ma duc sa consum ceva Geramont, daca tot asta e ceea ce mi-a ramas...si scopul pentru care am plecat! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cobativ? Poate combativ ! Ce sa-i fac, scoala din Romania :))))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si, acum, raspunsul a fost adresat strict Mirabelei, care, foarte revoltata(necunoscandu-ma), s-a repezit spre gatu lu' io. Io care mi's troglodit, buimacit de interventie, m-am rasculat din spiritu' meu de mascul(feroce, ha, ha), si badaran cum ma aflu, am ripostat la doamna... aduncandu-i, multe ocareli, neintemeiate...in consecinta imi fac autocritica, imi pun cenusa in cap(ul meu sec), imi dau doua palme, si...ma duc sa-mi fac o cafea, mai Andrusca. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si io, tampit cum ma aflu, mai dau si cu peria, ca poate s-o descreti fruntea doamneii...ei ce sa-i faci, ce sa-i faci, doamnele first and last...sau cum spune agramatu' de mine, doamnele au intotdeauna dreptate, chiar si cand nu au... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cat ai dori dumneata ? Spune ca ma comformez !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre 'ocareli' nu m-am suparat. Chiar m-am amuzat putin. E tarziu, ma retrag... Doamne ajuta Last edited by mirabela; 11.05.2010 at 02:00:28. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|