Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 01:27:29
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Vezi cum mai judecat deja ? Despre preoti numai de bine Andrusca.
Mirabela cred ca are o problema, nu eu. Harasho ?
Eu am "judecat" cele scrise de dummneavoastra...si vazui numai de rau, matz plin( urat spus ), giftuiala, nume de roman dezis, firimituri de Ortodoxie imprastiate de net, si tastate de maini durdulii( consecinta giftuielii)... romani giftuiti si imorali, ce as putea intelege din asta?

Nu stiu cine cu cine are, dar nu mi se pare frumos nici sa vorbiti despre fritzi numai intr-o anumita maniera, si nici despre romanii din afara numai intr-un anume fel...pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu prea aveti cum sa ii cunoasteti pe toti.

In plus, pana una alta...stam cu totii in fata monitorului, giftuiti sau nu( in Romania, Deutschland, sau Papua Guinee) insa m-ati facut curioasa in legatura cu lupta aceasta asidua dusa de cei din Ro...in ce consta mai exact?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:30:18
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
De ce va tot laudati ca trimiteti bani in tara?Asta nu este benefic dpdv economic, creste inflatia.Multumim mult.Si nu faceti asta pentru noi ci pentru rudele voastre, ca sa o duca bine, sa aiba fiu' calculator performant, fiica masina tare, nasu mai stiu eu ce.
Acum inteleg ca se pune impozit pe dobanda de la banca...multumim mult, voi cei care ati votat, afectand destinele unor oameni, pentru un regim pe care nu il suportati voi, muncitorilor si luptatorilor ce sunteti.
Toata draga de zi trimit bani la mama si la tata sa stii !!!! Ia mai studiaza economia, si vezi cum afecteaca, bani intrati in tara din afara tarii.

Acu noi suntem vinovati pentru ce se intampla in tara !!! Asta e chiar buna ! Bravo !!!!
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:31:34
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Andrusca pazea !!!! Se ia!!! Poate o sa ai si tu o problema, ca doar no, noi suntem cele mai fericite aici in Germania, numa la mancare ne gandim :))))
Hopaaa...stai asa, ca sarira toti ortodocsii pe noi, de acum sa ne tinem!

Da, iaca scartz...eu ma duc acum sa mananc ceva, ca mi-a facut o foame de LUP aceasta dezbatere-judecata; imorala sunt, romanca nici cu numele, Ortodoxia am lasat-o la granita...asa ca ma duc sa consum ceva Geramont, daca tot asta e ceea ce mi-a ramas...si scopul pentru care am plecat!
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:33:54
Senior Member

Implicit

Citat:
Rastalmacesti, Mirabela...Rastalmacesti, totusi, recunosc elegant, cu gratie.
Nu pot decat sa ma inclin...ai spirit cobativ, esti o amazoana.
Ma declar invins...
Cobativ? Poate combativ ! Ce sa-i fac, scoala din Romania :))))
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:41:16
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Eu am "judecat" cele scrise de dummneavoastra...si vazui numai de rau, matz plin( urat spus ), giftuiala, nume de roman dezis, firimituri de Ortodoxie imprastiate de net, si tastate de maini durdulii( consecinta giftuielii)... romani giftuiti si imorali, ce as putea intelege din asta?

Nu stiu cine cu cine are, dar nu mi se pare frumos nici sa vorbiti despre fritzi numai intr-o anumita maniera, si nici despre romanii din afara numai intr-un anume fel...pentru ca trebuie sa va ganditi ca nu prea aveti cum sa ii cunoasteti pe toti.

In plus, pana una alta...stam cu totii in fata monitorului, giftuiti sau nu( in Romania, Deutschland, sau Papua Guinee) insa m-ati facut curioasa in legatura cu lupta aceasta asidua dusa de cei din Ro...in ce consta mai exact?
Am raspuns cum lupt.
Si, acum, raspunsul a fost adresat strict Mirabelei, care, foarte revoltata(necunoscandu-ma), s-a repezit spre gatu lu' io. Io care mi's troglodit, buimacit de interventie, m-am rasculat din spiritu' meu de mascul(feroce, ha, ha), si badaran cum ma aflu, am ripostat la doamna...
aduncandu-i, multe ocareli, neintemeiate...in consecinta imi fac autocritica,
imi pun cenusa in cap(ul meu sec), imi dau doua palme, si...ma duc sa-mi fac o cafea, mai Andrusca.
Vechi 11.05.2010, 01:43:05
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am raspuns cum lupt.
Si, acum, raspunsul a fost adresat strict Mirabelei, care, foarte revoltata(necunoscandu-ma), s-a repezit spre gatu lu' io. Io care mi's troglodit, buimacit de interventie, m-am rasculat din spiritu' meu de mascul(feroce, ha, ha), si badaran cum ma aflu, am ripostat la doamna...
imi pun cenusa in cap(ul meu sec), imi dau doua palme, si...ma duc sa-mi fac o cafea, mai Andrusca.
Ce cantitate?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:45:02
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Cobativ? Poate combativ ! Ce sa-i fac, scoala din Romania :))))
Mai teapana mai esti...mai greseste omu'..tu ai studiat la oxfortu' ?
Si io, tampit cum ma aflu, mai dau si cu peria, ca poate s-o descreti fruntea doamneii...ei ce sa-i faci, ce sa-i faci, doamnele first and last...sau cum spune agramatu' de mine, doamnele au intotdeauna dreptate, chiar si cand nu au...
Vechi 11.05.2010, 01:46:45
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ce cantitate?
Cat ai dori dumneata ? Spune ca ma comformez !
Vechi 11.05.2010, 01:52:02
Senior Member

Implicit

Citat:
Am raspuns cum lupt.
Asta-i 'floare la ureche' cum zic romanii.... Acum vb la modul cel mai serios, majoritatea romanilor din tara, cred ca aici e Raiul pe pamant...vai, viata mea, ce serpi is romanii aici unde locuiesc eu. Deci, nu stau cainii cu colacii-n coada in Germania.

Cat despre 'ocareli' nu m-am suparat. Chiar m-am amuzat putin. E tarziu, ma retrag...

Doamne ajuta

Last edited by mirabela; 11.05.2010 at 02:00:28.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2010, 01:59:21
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta-i 'floare la ureche' cum zic romanii.... Acum vb la modul cel mai serios, majoritatea romanilor din tara, cred ca aici e Raiul pe pamant...vai, viata mea, ce serpi is romanii aici unde locuiesc eu. Deci, nu stau cainii cu colacii-n coada in Germania.
Stiu.
Citat:
Cat despre 'ocareli' nu m-am suparat.
Asta e bine.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO I.Calin Generalitati 3 05.01.2011 07:11:10
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile annajanette Generalitati 39 30.06.2010 03:35:43