![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu suficienta, chiar necesara, daca s-ar indrepta mai mult spre tine si mai putin spre altii, ca din experienta am observat ca cei
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau din respect pentru crezul tau..respect care se manifesta cum de fapt? Sau n-am inteles eu ceva bine din maturisirea ta? Lamureste-ma te rog. Last edited by AlinB; 06.05.2010 at 14:32:45. |
|
|||
|
|||
![]()
N-am nimic de lamurit cu nimeni. Cine vrea sa inteleaga, intelege, cine nu, nu. Nici nu trebuie sa ma justific tie pentru credinta mea. Altcuiva mai important avem cu totii de dat socoteala. Numai bine, iti doresc. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.laurentiudumitru.ro/pr-sa...i-interviu.php Eu mi-am găsit răspunsuri la foarte multe întrebări aici ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant, pana acum erai foarte activa si vorbareata in exprimare convingerilor personale, cum de te-ai muiat asa dintr-o data si ai trecut pe limbajul subintelesurilor? |
|
|||
|
|||
![]()
decat daca esti Mihaela Radulescu..e mai usor
|
|
|||
|
|||
![]()
ma gandeam sa te las pe tine, care detii tot adevarul, sa ne inveti mai multe.
|
|
|||
|
|||
![]()
asa, si? ce e mai usor daca esti Mihaela Radulescu? adica, este a aluzie la ce? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
off.. sa iti explic convertirea la iudaism nu e grea..e imposibila in romania..ca trebuie ...lasa ca nu-ti mai bag in cap iar respectiva a reusit cu bani cred ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|