![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
deci nu faptul in sine de a fuma e imoral?
|
|
||||
|
||||
![]()
ca sa nu mai scriem sute de pagini, nu vrei sa completezi aici?
de fapt eu vreau sa demonstrez urmatoarele: 1. ............. 2. ................. 3. .............. 4. etc. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
In principal, vreau sa iti arat ca morala nu trebuie data de Dzeu, ca ea apare in mod natural atunci cind doi oameni se intilnesc.
Ca pacatul si morala sint doua concepte diferite, pe care biserica le incurca dupa cum ii convine. Ca morala e relativa, in functie de cei carora li se refera. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da, morala e relativa, credinta nu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
poti sa-mi garantezi asta? celor 100 de fumatori s-ar putea sa li se para imoral ca inca nu fumeaza copilul. ti-am mai spus ne invartim in jurul cozii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pai tot ca te o figura de stil s-o iei si tu
![]()
|
|||
|
|||
![]()
In concluzie, tu de ce crezi ca fumatul e imoral? Pentru ca nu are nimic terapeutic?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|