![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() ps: Cătălin te rog "Slăbește, lasă, iartă!"...e tot ce mai pot să-ți spun. Last edited by ovidiu b.; 23.10.2012 at 13:26:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 23.10.2012 at 13:26:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Știi cum faci ordine? Calmându-te.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Probabil imaginea ta despre mine acume este al uni om care fumneaza tigara dupa tigara si se plimba de colo colo negasindu-si locul... cuprins find de agitatie :D
Frate, lucrurile stau cu totul altfel. Sunt calm (am zis cateva "Guusfrabaaa" ca in filmul Anger Management http://www.imdb.com/title/tt0305224/)... si pentru ca este impresionanta si drama The Sunset Limited (http://www.imdb.com/title/tt1510938/). P.S. Ordinea se face cu bunavointa si metode adecvate.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Situatia este ridicol de amunzata. Si eu am ras... si fizic. Si de ce sa nu ironizezi afirmatiile mele (si nicidecum pe mine) cand consideri ca este cazul? Trebuie doar sa o faci cu bun simt, cu respect. Citat:
Nu vreau sa mai repetam greselile polemicilor care devin veritabile conflicte virtuale ale orgoliilor reale in care se folosesc injurii, calomnii etc. Pentru aceasta trebui ca toti sa luam atitudine caci "ce semanam aceea vom culege" ... "cum ne asternem asa vom dormi".
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 23.10.2012 at 13:56:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si-apoi, nu cred ca paraseste cineva forumul fiindca nu-i place semnatura lui X. Cred ca uneori abordam anumite mesaje si in raport cu influenta in care ne aflam in acel moment. Si mai ales, daca vreodata noi insine am avut un conflict cu cel care acum sustine o idee delicata, nu mai rasucim ideia pe-o parte si pe alta, ci punem etichete, doar fiindca avem o pozitie ostila fata de autor. Cine se apuca sa arunce cu bolovani in balta, ca sa ii scoata... "desteptii", probabil au ei insisi o problema. Ca si cei care asa inteleg ei un mesaj ce se dorea a fi altfel. Fratilor, un conflict de idei se opreste acolo, si mai ales nu se transforma intr-un conflict intre persoane care sa se prelungeasca pana unul dintre useri cedeaza nervos. Asta incercam unii dintre noi sa scoatem in evidenta. Iar pentru cei care inca mai considera ca nu trebuia sa scot la vedere raspunsul mesajului privat, le cer iertare. Poate n-au inteles clar cum stau lucrurile, poate eu am fost prea orgolios si in loc sa tac, am tinut totusi sa-mi vada si raspunsul, daca tot m-a provocat, si n-am avut o alta varianta, fiindca mi-a blocat "cararea", poate am fost prea afectat de plecarea lui Cezar pentru care (daca verificati) am facut efort mai mult decat oricare altul, sa se stapaneasca, si nu oricum, ci folosind toate metodele corecte, inclusiv acesta, sau poate toate la un loc. Daca vreti sa dati cu pietre, n-aveti decat, cu conditia sa reusiti sa le scoateti din... balta!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 23.10.2012 at 20:00:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropo de semnaturi si proteste, am inceput sa ne cam batem joc de cuvinte intelepte si sa le folosim pe post de pari.
OmuBun', problemele lui Ioan nu se rezolva cu poezii. Daca sunteti din acelasi oras, intalniti-va, discutati, poate mai degraba asa se rezolva ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Mosh-Neagu și toți cei care-și mai fac griji pentru Cezar sau au rămas mâhniți: Am vorbit cu el azi și este bine, a trecut peste supărarea din urmă cu câteva zile. N-a pus-o la inimă, s-a liniștit. Să ne liniștim, dar, și noi în privința asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Confirm. Și eu am vorbit cu el. Nu mai dramatizați situația fără sens.
Last edited by ovidiu b.; 23.10.2012 at 21:43:34. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare de ce masonii sunt dusmani? | andreicozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 259 | 26.12.2015 23:46:26 |
Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 21:52:55 |
Despre dusmanie si dusmani( despre ura) | cristiboss56 | Generalitati | 41 | 25.12.2006 00:55:18 |
|