![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vsovivi ..esti dus rau de acasa mai omule ... Poate nu ai fost pe la scoala la orele de chimie si fizica , dar iti spun eu ca intregul univers e format din particule mult mai mici decat atomul , si iti mai spun ceva si mai derutant , fiecare particula de materie are un coresppondent in antimaterie ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai intalnit oameni ca cel de mai sus care sustinea cu tarie ca nu exista nici un sistem solar , alte stele sau galaxii ...
Oricum nu am rabdarea necesara sa ii demonstrez omului din pestera ca totusi tot ceea ce se vede acolo sus este real si chiar in scurt timp vom ajunge acolo ... E adevarat ca nu am putut merge pana acum decat pana pe luna si doar roboti am trimis pe marte , dar acum ca am descoperit antimateria vom fi capabili sa construim nave destul de rapide care sa calatoreasca spre alte sisteme solare ... Caci daca stiu eu bine mai intai s-a descoperit petrolul si abia apoi s-a facut motorul cu ardere interna , sau gresesc ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine v-a mai păcălit... Nu ți-am explicat că nu se poate? E vrăjeala unor științifici care au postulat și apoi au demonstrat de parcă le-ar fi ieșit explicația... sunt măsluieli din pix, nu e nimic așa cum susțin ei. Eu am făcut și fizică și chimie și matematică până la loc comanda și acum știu că totul e o cacialma și ei nu arată carțile și susțin că au chintă roială iar voi îi credeți fiindcă nu realizați unde șade păcăleala, și le dați banii. Toate le-au măsluit ca să pară teoriile valabile, le-au scos din calculele ca să-și ascunză păcatele și necredința. Eu negat evidența și s-au scos, s-au spălat pe mâini. Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 13:58:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problems I pretend to know about?! I wasn't talking about any problems. I was talking about you and your behaviour. Maybe I wasn't clear enough or maybe you're just too slow'minded. And it's not that I just stop thinking. It's just that a piece of dog s**t on the sidewalk is not worth thinking about :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ai demonstrat nimic... nu te mai pacali singur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata crezi că a fost cineva pe lună sau că filmele cu roboței ajunși pe marte sunt reale? Creduli mai sunteți... păi cum să ceară ei bani de la fraieri dacă le-ar arăta lor comedia din spatele filmărilor? Vai de om și de gunoiul pe care l-a tot meșterit... mormane de timp pierdut. Mai bine dădea la vacă niște fân proaspăt cosit, era mai util. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate că dumneata nu ai urmărit... și contrazici doar așa că n-ai ce face. Și iată că mă și sfătuiești să nu mă păcălesc. Păi ia spune unde m-am păcălit? Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 14:07:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Well done. Here are the test results: You are a horrible person. I'm serious, that's what it says: A horrible person. We weren't even testing for that. Don't let that "horrible person" thing discourage you. It's just a data point. If it makes you feel any better, science has now validated your birth mother's decision to abandon you on a doorstep.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma omule ... eu cred ca oamenii au ajuns mult mai departe decat marte ... eu cred ca au intalnit si alte civilizatii ...
Dar ce s-ar intampla daca la televizor ar aparea unul mic si gri si ti-ar spune ca el este de nu stiu unde si ca el nu stie nimic despre Dumnezeul tau , ca inca nu a intalnit nici o forma atotstiutoare si ca totul se bazeaza pe evolutie ... ca omul a aparut aici in urma unei manipulari genetice ... Stii ce s-ar intampla ??? Haos si teroare , deoarece n-am mai avea frica de iad ...pentru ca noi ,oamenii suntem niste salbatici care au acces la calculator ...in rest nu ne diferentiem cu nimic fata de cei care acum cateva zeci de mii de ani traiam in pasteri ... Atunci vom putea evolua cu adevarat catre cunoasterea lui Dumnezeu cand cei ca tine vor dispare ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ce stii tu despre Dumnezeu ?? Ca este mare , ca este drept , si probabil ca are parul alb ... numai stereotipii .. nimic nou , nimic adevarat ...
mintea umana este atat de mica si de inchisa in sine incat nici macar nu-si poate imagina o frantura din ceea ce Creatorul a facut ... Noi suntem atat de plini de sine incat avem impresia ca tot ce este in jurul nostru este pentru noi si ca avem dreptul la toate ... Gresit ... Nu suntem nici singuri ... si nici asa de importanti pe cat ne crede ... |
![]() |
Tags |
creatie, geneza, universul |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|