![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca versurile muzicii rock au mesaje subliminale. Am vazut si eu documentarul facut de grecul acela ce a fost cantaret de rock. Daca incerc sa nu fiu subiectiv imi dau seama ca nu prea ma pot baza pe argumentele aratate acolo.
Cred ca mai mult decat atat conteaza starea pe care ti-o da o muzica. Dar exista si mesaje explicite. Cu multi ani in urma, pe vremea cand ascultam mult rock, imi placea in mod deosebit, pe langa altele, o melodie a lui Ozzy Osbourne: Mr Crowley. E o piesa relativ lenta fata de ce canta el, cu o melodicitate chiar placuta. Dar am avut o surpriza foarte neplacuta cand am aflat cine este personajul principal al acestei piese. Am aflat ca acest "Mr Crowley" este nimeni altul decat Aleister Crowley, fondatorul bisericii satanice. Poate ca si aceasta este un raspuns la intrebarea: este rockul o muzica satanista? |
|
|||
|
|||
![]()
Ce ziceti de Post rock ?
Nu e muzica rock, dar e muzica instumentala, utilizand intrumente din rock(chitara, tobe) shi instrumente clasice ca vioara, pian, violoncel, etc... Exemplu http://www.youtube.com/watch?v=w0o8JCxjjpM ... Atit numai ca e cam trista... Dar de poate cineva sa imi lamureasca cum sa fiu vesel in viata asta, va rog sa-mi scriti un pm :D |
|
|||
|
|||
![]()
Dumezeu nu ne vrea tristi. El vrea sa fim fericiti chiar si aici.
cred ca poti asculta o muzica ce-ti aduce o stare de bine. mie personal imi place folckul. |
|
|||
|
|||
![]()
Muzica ce este la moda acum
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cei care asculta rok.
Cintarile bisericesti ce stare va creaza? Ati prefera o cintare bisericeasca in locul unei melodii rok? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu am mai ascultat rock de ani de zile. dar daca ma puneai sa aleg intre rock si manele ... imi pare rau pt adi minune :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca in personele care 'lucreaza' muzica rock satana s-a salasluit si muzica si orice lucrare a lor va avea inraurire satanica si trebuie lepadata. Sfantul Paisie Aghioritul spunea ca rugaciunea sa sfinteasca lucrul; iar demonii cu siguranta se roaga in mod rau in mintea rockerilor, prin injuraturi, blasfemii si alte rautati. In general nu prea mai gasesti muzica in ziua de azi care sa nu aiba texte pe teme sexuale, vulgare, lumesti, depravate complet. |
|
|||
|
|||
![]()
Pushtiu!!! Daca vrei sa asculti rock...asculta frate! In timp, o sa treci prin sita genurile muzicale si o sa te opresti la ceea ce simti ca te reprezinta.
Unde este tolerantza? Chestiile de genul ''asculta ceea ce iti spun eu ca este bine" imi trezesc sentimentul de inchizitie si asta fratzilor este o pagina tare neagra a istoriei crestinismului! Dumnezeu ne-a lasat dreptul de a alege.Uite pomul...poti sa iei fructul dar o iei si pe cocoasa.Homo sapiens sapiens este o fiinta curioasa si invata(din pacate) numai din experiente personale(de obicei nefaste). Vorbiti de parca v-ati fi ascultat parintii de cand ati venit pe lume! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai bine citeste inca o data intrebarea pushtiului si raspunde-i la obiect :).
Da poti sa gusti si din marul lui Adam dar patesti ca Adam... si mai tragi si pe altii dupa tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Experientele sunt niste chestiuni personale...ca si credinta.Privitor la muzica rock pot sa scriu pana rup tastatura si sa ii dau si exemple pozitive omului dar este mai bine sa aleaga singur.Cam asta-i mesajul.Sa ia singur hotarari caci in fata lui Dumnezeu(la judeacata) nu o sa se tina de manuta cu vreunul de pe forum!!!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|