![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
realitatea este ca adventistii de ziua a 7-a pot merge in razboaie, se pot inrola, nu isi vor pierde calitatea de membru, pe cand reformistii nu, in asta consta o mare diferenta si de aia s-au scindat ! restul sunt bla-bla-uri. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu obișnuiesc să operez în acești termeni (dacă și cu parcă)...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt obligat să răspund la toate întrebările inepte? Uite că totuși v-am răspuns...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu percepțiile dvs. ne-am lămurit! Dați-i înainte, dacă aceasta vi-e misiunea!
|
|
|||
|
|||
![]()
Răspundeți la întrebare.
Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ? |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ce înțelegeți prin "combatant" (căci s-a adus deja în discuție problema mercenariatului)... Așa că problema nu se pune cu "dacă". Un adventist nu se va angaja niciodată ca mercenar, ucigaș plătit, porcar al satului... și nu știu ce exemple să vă mai dau...
|
|
||||
|
||||
![]()
pai cine spune prostii? Parca tu spuneai ca sunt adventisti mercenari care s-au inrolat ca medici. Amice si acei medici sunt tot mercenari (militari pentru ca au grade). Tot pentru BANI s-au dus acolo si NU de dragul Bibliei. Puteau foarte bine sa se inroleze la un spital de oras si nu in cadrul armatei
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă un adventist se va înrola, de exemplu, în Legiunea Străină, sau în US Army, va fi exclus din biserică ? Da sau nu ?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|