![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Yasmina, si tu, Brutus? :D
Okay, cred ca ne-am lămurit pana acum cine sunt partizanii părului de prisos si cine nu. Pariu că cei care n-au sunt evident de părere că nu e cazul de epilat. Că doar n-au ce! Dar ia sa-i vedem în pielea unor femei mai putin "dăruite" de la mama natură, să vedem atunci ce-ar face. Fapte, nu vorbe. Btw, spălatul nu este cumva doar de convenientă socială si el??! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii care nu pot pricepe ca poti sa-i critici si fara sa fii 'fan" pentru ceea ce lor le displace.
Da, cunoastem vesnicul argument ipocrit, parfumat, epilat = igiena.
|
||||
|
||||
![]()
Ha ha, nu stiu zău care din voi (noi) e mai ipocrit !
|
|
|||
|
|||
![]()
Haha, ai ajuns la fundul paharului (argumentatiei), acu' torni doar drojdia (ofensele).
Cam scurtutz fu paharul..
|
||||
|
||||
![]()
aha, bine ca ai editat. chiar vroiam sa te intreb la ce drojdie te referi.
si ma rog ce-ar mai fi de argumentat??? or better, don't bother, my friend. :) hai mai bine du-te la culcare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine a zis ca spalatul este optional? Ce daca nu esti vopsita,cremuita,pensata cu sablonul,si cu parul bucle esti o fiinta dezgustatoare?Cine a decretat asta? Cresterea parului la femei este reglata prin hormonii specifici de si de aceea parul de pe corp nu le da pe femei afara din casa;iar multe dintre ele,au un par fin nu blana de babuin! Chiar... daca nu se epileaza pe corp ce pericole sociale si catastrofe le pasc?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Să nu mai placă masculilor.
![]() Păi te joci cu așea ceva? ![]() Eu mă întreb însă, deturnând olecuță discuția, de ce se epilează berbanții.
|
||||
|
||||
![]()
Yasmina, nu era vorba deloc de femeile-clown. Nu încerca să câstigi un argument prin exagerări.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate reusesti intre timp sa-mi detaliezi in privat prin ce anume am atins nivelul de ipocrizie de care ma acuzi...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Inotatorii se epileaza ca sa alunece mai bine prin apa!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|