![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și de ce să te cred, în primul rând? Pot să zic că am încredere în cel care a trimis filmul pe youtube, chiar dacă nu-l cunosc personal. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, implică și părăsirea păcatului, normal. Mai întâi te pocăiești sincer, apoi te mărturisești promițând Domnului că nu mai repeți păcatul și că nu mai faci nici altele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stimată soră, ați găsit undeva în NT vreo învățătură asemănătoare de-a Domnului Hristos?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-l chema nicicum: nu există pastor adventist care să fi trecut la ortodoxie. Cine a făcut verificarea a mers și mai departe în demersul lui: nici măcar la Mișcarea pentru Reformă nu a e existat un asemenea caz. Și hai să fim serioși... credem mai degrabă un anonim youtubist, decât un comunicat oficial al Bisericii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cap. 25 41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. A doua epistolă Sobornicească a Sfantului Apostol Petru Cap. 2 14. Având ochii plini de pofta desfrânării și fiind nesățioși de păcat, ei amăgesc sufletele cele nestatornice; inima lor e deprinsă la lăcomie și sunt fiii blestemului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Noul Testament au fost abrogate o seama de porunci ale celui vechi. După cum a zis Mantuitorul Hristos: „Ați auzit că s-a zis celor de demult...Eu însă vă spun vouă:...” Dar după ce ați aparat cu strasnicie randuiala ortodoxa, după ce afirmati ca nu ati primit nici o derogare de la ea, după ce mi-ati dat linkul, acum imi spuneti ca, de fapt randuiala nici nu se mai practica asa cum e scrisa... Ma intreb de ce nu stiu asta cei de la Manastirea Dervent? Și mai stiam ca in Biserica Ortodoxa nimic nu s-a schimbat, toate sunt asa cum au fost randuite de multe sute de ani. Pentru ca sunt desavarsite. Mda, probabil ca se mai fac si in ortodoxie reforme. Multumesc pentru informatiile oferite, multe binecuvantari in noul an. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să recunosc cu umilință că în ciuda scepticismului meu, Biserica Ortodoxă face și reforme. Una importantă (din puctul de vedere al adventiștilor) este recenta reformă a calendarului ortodox românesc: Patriarhia Ortodoxă Română recunoaste oficial prin calendarul pe anul 2011 că duminică este ziua întâia a săptămânii, iar sâmbăta este a șaptea.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|