![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi prea insisti pe "gay"... Am fost deseori prin Romania, dar m-a ferit bunul Dumnezeu. Iar parada Gay am vazut pe aici, prima si ultima oara. Ceva mai scarbos nu am vazut. Au ajuns oamenii sa se porceasca in vazul lumii, caci nu mai e rusine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, iti dau dreptate, ca altii au mai multa initiativa si experienta in multe domenii decat romanii. Un ateu poate fi un bun profesionist, si daca ai ceva de invatat de la el, foarte bie. Dar pentru mine Romania inseamna in primul rand lumea ortodoxa. Eu asta vreau sa invat si nu pot invata acest lucru nici de la ateu si nici de la strain, ci doar de la romanul, asa murdar si inaopiat, dar plin de credinta in Dumnezeu. Dealtfel drumurile mele invariabil merg spre manastiri si biserici, carora le duc dorul aici. Nu ma duc doar sa admir pictura, ci particip pe cat se poate la toate slujbele, lucru care ma umple de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Auzi la voi ce intrebare de baraj?
Daca e pacat sa ramai ce intrebare stupida aveti niste intrebari prea airea cine conduce acest forum cred ca doarme |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaba fiecare ce-i trece pe chelie! ce-ai cu ei? |
|
|||
|
|||
![]()
auzi vere, de ce nu te dranjaza si intrebarea "daca-i pacat sa emigrezi?" ca dupa mine este la fel de stupida?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum te eschivezi in a raspunde. Cei de pe Athos sint emigranti! |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai "deștept"cedează , dar nu până la infinit , căci nesimțirea ta va avea probabil un final mult mai rapid decât te așteptai ! Tăcerea nu este egal întodeauna cu indiferența și prostia . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreb si eu: ce va mana pe voi auto-exilatii sa postati cu perseverenta pe un forum crestin-ortodox ideea demonica de migrare a intregului neam ? Voi nu puteti sa va asumati singurei gestul ? Mie imi pareti oameni care inca se perpelesc si nu-s multumiti ca au sters-o. Parca ati fi naimiti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar, nu te cunosc si nici nu am pretentia ca parerea pe care mi-o fac e conforma cu realitatea. Eu vorbeam in general si nu ma refeream la tine personal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
|