Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Nu inteleg de ce lumea asta nu-si foloseste ideile, imaginatia in scopuri pasnice, benefice omenirii. Din lipsa de informatie si cunoastere, nu realizează că toate aceste ganduri/cuvinte negative, se aduna undeva, la capatul universului și, cand nu mai pot fi cuprinse, vin catastrofe peste oameni. Nimeni nu-i vinovat de tot raul care se abate asupra omenirii decat noi, pentru ca noi ne atragem raul.[/COLOR]
[COLOR=green]Citeste si tu sa vezi cata rautate, cat venin si ura impotriva oamenilor, a omenirii transpare din postarile de pe acest forum. Am citit blesteme, acuze urate... [/COLOR]
[COLOR=green]Și, un neica nimeni, un agramat, ajunge sa judece oamenii si sa dea lectii cand nici nu te astepti. Ce sa mai crezi? Se schimba valorile lumii.[/COLOR] 
|
am vazut...:| daca si aici unde s-ar presupune sa fim pasnici sa vorbim si sa ne sfatuim in credinta adevarata am citit useri care se jigneau erau invidiosi si cum spui dumneata poate ajungeau si la mai mult(nu stiu nu am vazut pana acum).....ufff ca ce buna e tacerea si linistea.....nu mai bine ma abtineam eu de la ideile astea despre antihrist in fond poate sunt prea tanar sa incep sa aberez despre asa ceva...
Politica cum spune mirelat e grea pentru toti fie mari fie mici...Se pare ca diavolul mi-a dat ideile astea nefondate si eu ca o gainusa am ciugulit...Doamne iarta-mi indrazneala si dumneavoastra la fel....
THREAD CLOSED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!