Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2008, 18:44:59
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Loryb, bine ai venit printre frati de o credinta!Multe sfaturi bune si pline de intelepciune ai primit.Urmeaza-le ca iti vor fi de mare ajutor.Tine legatura cu noii tai prieteni de pe acest forum.Esti departe de tara dar nu si de Dumnezeu.Pe acest site vei gasi la "episcopii" si Episcopia Ortodoxa Romana din America infiintata in luna iunie anul acesta.Incearca sa gasesti si acolo indrumarile ce iti sunt necesare pentru a regasi CALEA, ADEVARUL si VIATA de la care ,se pare ca ,te-ai abatut.

Cu noi este Dumnezeu !
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 22:15:01
mirelat
Guest

Question yoga ortodoxa...

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Mirela, unde ai vazut ore de YOGA lunea dupa amiaza? YOGA este o practica foarte necrestina, daca fac asa ceva in cadrul Bisericii e foarte grav, as zice eu. E o ratacire serioasa. Unde anume ai vazut asta pe site-ul lor, ca eu nu am gasit?

Bogdan.
Bogdan, cauta la Parish Life & Events -- sept/oct 2008 -- este un pdf si la pag. 3 gasesti despre aceste ore de yoga...

[COLOR=DarkSlateBlue]YOGA CLASSES OFFERED AT ST. NICHOLAS!
Mondays: 6:30pm – 8:00pm
(September 8, 2008—October 13, 2008)
Instead of tuition payment, a donation to the Church
Beautification fund is highly encouraged for this six-part
exercise series. Bring a yoga mat, water bottle, towel, props
if you have them. Wear loose comfortable clothing in layers.
For more information, or to register
contact Ev Zervoudakis at 513-7771.[/COLOR]

Bogdan... inteleg ca nu mai esti in State, pacat!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 22:16:57
mirelat
Guest

Implicit

mai bine faceau lectii de gimnastica aerobica!
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 22:36:44
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Bogdan, cauta la Parish Life & Events -- sept/oct 2008 -- este un pdf si la pag. 3 gasesti despre aceste ore de yoga...

[COLOR=darkslateblue]YOGA CLASSES OFFERED AT ST. NICHOLAS![/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]Mondays: 6:30pm – 8:00pm[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue](September 8, 2008—October 13, 2008)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]Instead of tuition payment, a donation to the Church[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]Beautification fund is highly encouraged for this six-part[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]exercise series. Bring a yoga mat, water bottle, towel, props[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]if you have them. Wear loose comfortable clothing in layers.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]For more information, or to register[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]contact Ev Zervoudakis at 513-7771.[/COLOR]

Bogdan... inteleg ca nu mai esti in State, pacat!
YOGA, asta nu suna bine deloc... Loryb, sa fii atenta la ce se predica pe acolo, si daca gasesti alta Biserica unde nu se face yoga ar fi si mai bine... Dumnezeu sa te ajute.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 22:43:59
mirelat
Guest

Implicit nu cred ca e asa grav

de fapt inteleg ca au fost doar 6 sedinte de yoga pe la inceputul lui octombrie -- cred ca biserica a donat sala ca sa faca un fel de fund raising.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2008, 23:31:51
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
de fapt inteleg ca au fost doar 6 sedinte de yoga pe la inceputul lui octombrie -- cred ca biserica a donat sala ca sa faca un fel de fund raising.
Mda... asta parca nu mai e asa de grav, dar totusi, trebuie prudenta. In ziua de azi se intampla multe, slujbe ecumeniste, ceremonii masonice in Biserici Ortodoxe, etc...
Reply With Quote
Vechi 03.11.2008, 21:56:46
Anca-Miha
Guest

Implicit Duhul lumesc intra incet, incet

Citat:
"Pentru ca duhul lumesc intra incet-incet, precum a intrat ariciul in cuibul iepurelui. La inceput ariciul a rugat pe iepure sa-l lase sa-si bage putin capul in cuibul lui ca sa nu-l ploua. Apoi a bagat si un picior, apoi celalalt si in cele din urma a intrat tot si cu tepii lui l-a scos cu totul pe iepure afara. Asa si cugetarea lumeasca ne inseala cu mici cedari si incet-incet ne stapaneste. Raul inainteaza putin cate putin. Daca ar veni deodata, nu am fi inselati. Vezi, daca vrei sa oparesti o broasca, trebuie sa arunci peste ea apa fiarta cate putin. Daca o arunci deodata toata, sare si fuge; se izbaveste. In timp ce daca versi pe ea putina apa fiarta, la inceput o va arunca putin de pe spate, apoi o va primi. Daca-i mai arunci inca putina, iarasi o va arunca putin si incet-incet se va opari, fara sa priceapa. “Bre, broasca, dupa ce ti-a aruncat putina apa fiarta, scoala-te si fugi!“. Nu fuge. Se umfla - se umfla si apoi se opareste. Asa face si diavolul; ne opareste putin cate putin si, in cele din urma, ne trezim opariti fara sa pricepem", zice Cuv. Paisie Aghioritul
Reply With Quote
Vechi 03.11.2008, 22:19:34
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Loryb Vezi mesajul
Nici nu stiu de unde sa incep. Probabil ....Bine v-am gasit! :)
Cu totii trecem/am trecut printr-o perioada din aceea in care nimic nu merge bine. Ma aflu intr-o astfel de perioada. Vin la voi pentru a-mi recastiga optimismul ca totul va fi bine pana la urma.
M-am indepartat complet de la Calea cea Dreapta, pe Dumnezeu L-am uitat de tot, ba chiar pot spune ca mi-e foarte greu sa mai cred in existenta Lui. Simt, totusi, ca adanc in inima mea El este inca prezent si m-ar vrea inapoi. A fost alegerea mea sa traiesc in pacat, nici urma de indoiala. La inceput era parca doar o gluma si apoi totul parca a devenit din ce in ce mai serios si mai intunecat in acelasi timp. Si acum, cand simt ca neaparat trebuie sa ies din Intunericul asta, pur si simplu, nu gasesc puterea sa o fac. Adica stiu ca nu e bine ce fac si totusi fac acelasi lucru. Am ajuns la concluzia ca numai ceva divin ma poate ajuta. Cum sa-L regasesc pe Dumnezeu? Intreb la modul cel mai serios.
Cu cine sa vorbesc despre problema mea?

P.S. Traiesc in State, o Biserica Ortodoxa si un preot ortodox roman nu exista in apropiere.
Parish / Clergy Directories
vezi aici
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum pot salva unele inregistrari din Audio Ortodox merascu Generalitati 3 12.09.2012 10:50:25
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra absolutep0wer Generalitati 19 03.09.2010 10:16:20
S.O.S.!: Ultimele 9 zile care o mai pot salva pe Anamaria Lucian24 Umanitare 1 14.10.2009 06:00:34
Slujba de canonizare de la Salva Dia20_diana Stiri, actualitati, anunturi 0 06.08.2008 23:13:39