Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2008, 03:02:11
antoniap
Guest

Implicit

Prima data i-as multumi Maicii Domnului pentru ca m-a ocrotit cum nici mama mea n-ar fi putut. Cand eram mica, Ii priveam chipul intr-o frumoasa icoana si O admiram pentru faptul ca isi tine in brate cu atata dragoste Fiul. Doream sa ma tina in brate si pe mine . ( Parintii mei nu m-au prea rasfatat si acum nu-mi pare rau, dar atunci, poate din egoism, imi doream.) Minunat este ca Maica Domnului a inteles rugamintea mea de copil cu intelepciune duimnezeiasca , nu lumeasca si m-a aparat de f. multe ispite, m-a ocrotit si m-a incurajat sa merg pe un anumit drum. De aceea, cand rostesc cuvantul mama, eu ma gandesc in primul rand la Maica Domnului, si apoi la mama mea trupeasca.

Apoi i-as multumi Sfantului Nectarie care m-a ajutat sa-mi gasesc duhovnic: pe parintele Gabriel Nicu. Acesta este preotul care a dat sens vietii mele duhovnicesti, este preotul care m-a inteles ca nimeni altul, este preotul care mi-a vindecat sufletul, este preotul care mi-a schimbat viata si m-a ajutat sa privesc lumea cu alti ochi. Controversat sau nu, pentru mine acest preot este un sfant si Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale.

Nu-i trec cu vederea pe Sfantul Antonie, pe Sfantul Nicolae, pe Sfanta Parascheva, pe Sfanta Teodora, si pe Sfantul Marcu de la Atena. pe Sfanta Ecaterina , pe Sfantul Serafim de Sarov, pe Sfantul Siluan Athonitul, pe Sfantul Ioan Botezatorul, pe Sfantul Ilie , pe Sfintii Arhangheli. Le sunt recunoscatoare acestora si Tuturor Sfintilor deoarece se roaga pentru noi.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfant, Sfant, Sfant ESTE Domnul Savaot Eugen7 Dogmatica 4 16.01.2013 01:00:33
Cal.. sfant? Creutzfeldt Despre Biserica Ortodoxa in general 43 09.05.2012 14:00:53
caut un SFANT! ilieradu Generalitati 3 15.12.2010 20:16:21
Ce sfant este? pacatoasa Generalitati 8 04.09.2009 01:11:34
A fi sau a nu fi sfant Florin-Ionut Generalitati 27 20.10.2008 18:52:59