![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am observat ca batjocorirea politicienilor e cu dublu standard, daca e vorba de Georgescu, e urat, e imoral, e pacat, daca e "Mucusor", nu se pune, probabil se poate obtine o dispensa sau o indulgenta de la pacat in acest sens, habar nu am. Dar nu asta ma interesa, ci parerea ta legata de un razboi nuclear, multi pun pasiune in ceea ce spun si aproape parca isi doresc sa se intample asta, musai sa se vada ca au dreptate, eu nu vad nici o logica aici, ce interes au sa se anihileze reciproc, extinctia ar fi totala, probabil unii vor mai trai pe sub pamant o vreme, prelungidu-si agonia de fapt. Intr-un interval scurt de timp ar pieri toti, si cei buni si cei rai. Cine se mai inchina fiarei apocaliptice din profetie, daca nu mai sunt oameni pe pamant. Sau poate intai e fiara si dupa aia razboiul, dar nici aici nu are logica, daca daca fiara are controlul total cu cine sa se mai razboiasca atomic.
Last edited by ALARIC; 23.01.2026 at 11:28:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La Muccifer e luna și gafa și are o armată de consilieri, se râde de el și în cancelariile europene, e doar un adult nematurizat cu sindromul Peter Pan, care e pus să semneze cu degetul unde îi arată comanditarul. Gheorghe Piperea a dezvăluit că eurodeputații din Parlamentul European au sesizat gafele lui Nicușor Dan iar în spatele ușilor închise se râde de acesta și de România. Gheorghe Piperea L-ați văzut vreodată pe domnul Nicușor Dan să fie invitat să vorbească în Parlamentul European? Maia Sandu a venit. Viktor Orban este prezent aproape permanent pe acolo. Lumea îl întreabă și presa îl întreabă pentru că are un mesaj. Pe domnul Nicușor Dan nu-l întreabă nici naiba nimic pentru că el nu are ce să spună. Politicienii de rang înalt din Uniunea Europeană nu îl consideră un individ care este din echipa lor. Se duce pe la acel Consiliu European și asta este tot. Prin presă e vizibil cu gafele acelea ale lui. Câteodată mi se face milă de omul ăsta. În spatele ușilor închise râdem împreună cu europarlamentarii străini de ne stricăm. Mai ales cu cei care ne sunt aliați. Din politețe, lucrurile astea nu se spun. Totuși, e vorba de un șef de stat. În spatele ușilor închise sunt tot felul de glume pe seama lui și din păcate și a României.
|
|||
|
|||
|
Ma refeream la politicienii care clameaza valorile crestine ca baza a politicii lor, adica nu prea se vede, dupa modul cum isi trateaza (deocamdata verbal) adversarii seamana mai mult cu cei din trecut care duceau o lupta rasiala sau poate o lupta de clasa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar eu nu sunt politican dacă tu crezi asta, nu am candidat pe nicăieri, nu sunt afiliat politic, dar pot comenta având în vedere că plătim cele mai mari taxe din istoria României așazis moderne și nu se vede nimic, totul se prăbușește.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.01.2026 at 00:08:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Politicienii sunt doar imaginea noastra.
De aceea ar trebui sa ii respectam, caci daca nu ii respectam, inseamna ca nu respectam pe cei care cred in ei,si si pe noi insine. Orice vorba de ocara aruncata asupra unuia care nu iti place, se va traduce printr-o vorba de ocara asemanatoare, a altei persoane ,catre cel care iti place tie. Aplicat la Romania, respectul ar trebui sa fie in ambele parti : si fata de cei la putere, caci poate au reusit sa evite un rau mai mare facut de demagogi caritabili, si fata de cei din opozitie, caci poate aduc un suflu nou si mai multa credinta. De aceea Biserica se roaga pentru conducatorii sai , indiferent ca era vorba de Ceausescu, Iliescu sau Basescu ,sau chiar Johanis ,sau daca ar fi fost Simion. Daca ar fi iesit Simion si am fi fost intr-un haos acum, intr-un insuportabil nationalism si minciuna ca pe vremea lui Dragnea, si lucrurile ar fi inceput sa o ia in jos, si atunci as fi sustinut aceiasi teorie. Ei trebuie respectati pentru ca sunt simbolul conducerii lui Dumnezeu pe pamant, indiferent ca ii cheama Nicusor sau Simion, au reusit sa castige increderea unor oameni Solutia pentru a face fata minciunii si patimii din exterior , este propria despatimire. Nu exista conducatori buni sau rai , vedem ca Dumnezeu a ingaduit in istorie si tirani . Exista doar raul din noi care incercam sa il proiectam in afara si sa il aruncam celorlalti. Ca un om care isi uita ochelari de soare pe nas si incepe sa acuze soarele ca de ce nu da mai multa lumina. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. sabotarea și demonizarea referendumului pt familie, 2.votarea tuturor proiectelor anti-românești la Bruxelles inclusiv condamnarea României pt inițierea referendumului pt familie, 3.nebunia din plandemonie când oamenii erau ținuți în frică și teroarea morții, furturile grosolane cu licitații pe produse neconforme, cu spitale din pvc, cu izolete și alte mizerii făcute de către miniștrii și primari usr pe unde au împărățit. 4. închiderea Bisericilor de Paști și Florii 5. sabotaje la construirea Catedralei Mântuirii Neamului și încercarea de încetinire a proiectului și de culpabilizare a B.O.R. pt incendiul din Colectiv. Da, deci privind retroactiv mai toxici, mai distructivi au fost și sunt haștagiștii decât Ponta și Dragnea ăștia nu cred că îndrăzneau să ne interzică Paștile, Referendumul pt Familie sau să îndrepte oprobiul public spre BOR. Citat:
Iar chelul betonator cum era poreclit când era edil, e ca un măcelar care taie fără milă și mută banii către Oradea și Bihor în timp ce alte zone ale țării le lasă în subdezvoltare, pe modelul Boc la Cluj când era Premier. Deja țara merge în jos prietene, falimente pe bandă rulantă, concedieri masive, șomaj galopant, oameni care nu-și mai permit mai nimic, putere de cumpărare scăzută, euro sărit de 5.11, cele mai mari taxe imobiliare din istoria României. O dată dobândit un drept imobiliar tu nu ar mai trebui să fi taxat pe proprietatea unde stai că altfel nu mai e a ta
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.01.2026 at 23:59:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ii recomanda blandfetea (la Nicusor) , ascultarea celuilalt , neripostarea la critici, perseverenta in idei (chiar daca putine) . Chiar daca descrierea realitatii economice o prezinti atat de negru, ea nu a fost creata de ei , ci de haiducismul filantropic al psd-ului . Ei doar sunt incasatorii de serviciu , ca sa ne revenim putin pana ce ne vor calari urmatorii demagogi , pe care ii pregatesti tu aici atat de bine. Cei care vad totul negru in jur, nevrand sa recunoasca ca aceasta e lumea in care traim,dupa chipul nostru, negru si intransigent, si ca lucrurile se pot indrepta doar cu mici caramizi de intelegere si colaborare si nu arauncand unii in alti cu pietre. Daca bolojan sta aasa rau, cand a fost sa se aleaga un primar tot din gasca lui au ales, caci lumea pe de o parte ii injura, dar pe de alta apreciaza realismul , si descurajeaza populismul agresiv , care chiar daca ar avea dreptate punctual , o face cu rautate , fara sa il intereseze ansamblul, ci doar navigarea pe marile tulburi ale revoltei. Populismul nu are nici un interes sa indrepte lucrurile, asa cum nu aveau nici demagogii psd, pentru ca ei se hranesc electoral din intretinerea agresivitatii si a minciunii. Ticalosia devine valoare (vezi principiile de viata ale lui Trump) , iar nu constructia inceata si greoaie . Hoti sunt peste tot, in ambele tabere , daoar ca unii in plus mai sunt si mincinosi, si chiar se considera curati. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mie mi se rupe de ideologia partidelor, de program si culori, de maretia idealurilor patetice, eu ma uit doar la oameni si nu-mi place ce vad, adica nu ca nu-mi place, ma ingrozesc de-a binelea, e un spectacol grotesc care a luat amploare in ultimii ani, cred ca e ceva in aer. |
|
|
|||
|
|||
|
… sau circula ceva in vene,de câțiva ani aud ca se duce și la cap
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai prosteală ca ăștia nu a dat nimeni la așa cote, dacă te uiți pe profilul de politician curge lapte și miere, iar idioții din alte orașe cred că e un primar model și mai sunt și lingăi. Hoarde de indivizi care până nu vor ajunge să devină ei ăia fără dinți în gură, ăia în care se aruncă cu una de un leu, au impresia că au lumea la picioare.