![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apare la sfarsit cuvantul Dumnezeu, si apoi negarea sensului comun al aceastui cuvant "Dar asta nu-i Dumnezeu!" , ceea ce e perfect (desi e legat de anumite slujbe care le incadrezi in forme fara fond ) Eu cred ca El ar putea fi raspunsul la toata istoria vietii tale de cautari. In final clarifici oarecum cum vezi tu Dumnezeul ,deci nu ne lasi totusi in ceata "Pentru mine Dumnezeule nu-i limitat la un cult". Aici insa ar trebui sa continui putin , ce e acela cult ? A vorbit oare Dumnezeu insusi vreodata de vreun cult ? A c0onditionat El vreodata Calea catre El de vreun om? Pana si apostolul Pavel s-a ferit sa fie intermediar al cuiva. Atata a spus ca va cladi o Biserica bazata pe marturisierea unui om (Petru) ,si nici aceea venita de la el ci de la Tatal, dar nu a spus ce si cum va fi aceasta Biserica. Tu Il doresti pe Dumnezeu, Cel Absolut si de negasit, iar El vine la tine si te apuca de mana . Si tu ii zici , fugi de aici , eu il vreau pe El ! Iar El zice : "Eu sunt !!" Da, nu ai nevoie de un om sa te puna in legatura cu el, de acord cu tine , dar ai nevoie de EL facut OM. Tu nu ai nevoie de tine, de conceptiile si cautarile tale, de certitudinile actuale si angoasele trecute, tu ai nevoie de EL, oricum ar fi EL. Nu pare ca te-ai lupta cu El, ci mai degraba pare ca Il cauti. La fel cum zicea Filip : "Doamne arata-ne pe Tatal si ne este de ajuns!" Si ce raspunde Hristos? "De atata vreme sunt cu voi Filipe, si nu M-ai cunoscut?" Astept opinia ta despre EL, nu despre alte lucruri , EL pur si simplu . Intelegi care EL? |
|
|