![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca urmare este posibil ca semenii la care faci referire sa fie semenii TAI, nu si ai mei. Hristos de la inceputul Propavaduirii sale in lume pana la moartea Sa pe Cruce a fost intr-un razboi neincetat cu imparatia mamonei si numerosii reprezentanti mincinosi ai ei intr-un dispret si vrajmasie continua spusa afirmata pe fata, fara frica, in orice moment din zi sau din noapte. "33. Ori spuneți că pomul este bun și rodul lui e bun, ori spuneți că pomul e rău și rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaște pomul. 34. Pui de vipere, cum puteți să grăiți cele bune, odată ce sunteți răi? Căci din prisosul inimii grăiește gura. 35. Omul cel bun din comoara lui cea bună scoate afară cele bune, pe când omul cel rău, din comoara lui cea rea scoate afară cele rele." "Sa indraznim" evident ca il vad ca un indemn de a imbratisa drumul parcurs de Iisus dar si consecintele primite din partea vrajmasului vizat. Insa eu din ce am studiat si observat direct il mai vad strict ca pe un imbold fara frica, curaj de a iti exprima opinia in fata mai marilor institutiilor, de a deschide gura cand este necesar, nu de a tacea pe motiv ca "esti mult prea pacatos cu o minte rasucita ", adica "taci ..., ca esti un prost" care-i hilara, ca sa ai o opinie. Aia esti liber sa o tii pentru tine!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 29.10.2025 at 17:48:30. |
|
|