![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Mie nu poți să-mi spui că pentru oameni în putere la 20-40 de ani e o problemă deplasarea pe jos când eu văd oameni de peste 60 de ani care fac în jur de 5-6 km aproape zilnic. Și vezi că oamenii tineri, ei cu mâna lor au băgat boala în ei, dacă au preferat să stea la calculator, tabletă, tv, laptop, netflix, disney plus șamd, deci ei singuri și-au diminuat puterile, altfel conform specificului tinereții ar trebui și putea să facă la 2 zile eforturi mari, presupunând că o zi trag tare, una se refac. Adică văd destui care sunt niște îmbuibați cu toate prostiile de pe piață, iau scutire de la sport, asta nu e ceva de trâmbițat, e o rușine chiar. Unii bagă 2 antrenamente pe zi, despre ce vorbim, sau lucrează și după merg la sală. Citat:
Oricum câtă vie ai cules ? Că dacă ai stat 30 de minute nici nu e mare lucru, eu am văzut că durează vreo 3 ore culesul și încă 2 până ajunge în sticle, plus partea de curățat ustensile, de aia le și fac de obicei pe 2 zile.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 17.10.2025 at 07:45:22. |
|
|