![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Numeroasele pilde in care sunt folosite exemple de munca la stapan sunt strict folosite de Mantuitor pentru o relationare corecta cu cei ce primesc mesajul, nu ca mijloc de promovare a muncii la Patron.
in cazul unei pilde prin care ar fi folosit termeni filozofici, abstracti, clar i-ar fi pierdut ca ascultatori. Simplitatea si izolarea lor ca popor i-ar fi pus in pozitia de a nu pricepe NIMIC. Chiar si asa pentru Hristos a fost o lupta neincetata de a lamuri ceea ce voia sa comunice si sa le arate. Intr-un final DOAR Pogorarea DUhului Sfant a clarificat si a imbogatit pe loc inteligenta si puterea duhovniceasca de pricepere a Apostolilor. HARTA Caii spre Imparatia lui Dumnezeu pe Pamant putea fi livrata de Mantuitor doar STRICT prin paralele cu viata reala de zi cu zi a ascultatorilor, in primul rand al Ucenicilor Lui si a Celor apropiati, alti adepti printre barbati si femei. - Munca la Vie - Talantii - Pescuitul - Secerisul - Vamesul -samd
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar eu nu am problema cu patronii mei, nici nu ii cunosc, singura mea problema este cu mine,ca fac mai mult decat ei ar cere. Uneori Iisus binecuvanteaza insa si aceasta atitudine ,de a iti face datoria , cand zice slugii credincioase : " peste putine ai fost credincioasa,peste multe te voi pune" Deci nu e rau sa iti faci datoria. Singurul rau este sa il pui pe Dumnezeu pe planul 2,sa slujesti lumii materiale, si sufletul tau sa iubeascca patimas ceea ce vine din tarana. Iubirea patimasa de lume,iubirea de placere, iubirea de argint ,cred ca acesta e pacatul la care se expun cei care se supun de buna voie dependentelor joase si patimilor. Si cum un rau nu bvine niciodata singur, acest rau vine la pachet cu mandria, sa incerci sa scapi singur de el, in loc sa iti recunosti neputinta ,si sa iti pui toata speranta in Dumnezeu |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iisus si-a ales ucenicii si i-a scos din viata de mirean. Ei poate urmau sa se casatoreasca ia unii chiar erau cununati si care au fost chemati sa salveze suflete, acei "pescuitori de oameni", Simon, mai tarziu Petru fiind unul de care stim. Oare putem afirma ca Hristos incuraja viata de cuplu, familie, copii? El in in incomensurabila Sa iubire de oameni, absolu, ii iubea pe toti, si ne iubeste pe toti, ne apara si ne pazeste, dar nu imi amintesc sa fi citit pasaje de incurajare a acestui demers. Cine este casatorit sa ramana asa daca se poate, dar cel ce nu este casatorit, si el poate la fel de bine sa ramana asa.
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|