Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2025, 13:32:24
John Doe John Doe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Șordan e instrumentul distrugerii României, cum să n-ai ceva cu un păcălici umflat cu pompa care nu are ce căuta acolo, e un om care execută ordine de la hidra care l-a umflat să ajungă la președinție.
Sa speram ca nu.
Si eu cred ca hidra aia despre care vorbesti tu exista, dar sub alta forma, mult mai pamanteasca, manata de interese personale si sutinuta de complicitate si coruptie.
E prea devreme sa-l judec pe Nicusor dar temerea mai mare e ca nu va putea face nimic, chiar daca are intentii bune, nu va fi lasat.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Și ce ai enumerat tu sunt importante, dar multora dintre votanții USR și PNL nu le pasă de nivelul de trai se gândesc că ei o să-și mențină standardele, vacanțele scumpe, cheltuielile de lux, răsfățurile.

Mie cel mai periculos mi se pare distrugerea sufletească a unui om, nu faptul că ar sărăci, cine se va ruga nu va suferi de foame și va avea mereu ceva de pus pe masă, nu va avea coșul plin cum vedeai tu la supermarket, lăcomia și materialismul nu sunt oricum valori creștine.
Nici judecarea altora nu e o valoare crestina. Cu toate astea, suntem oameni si ajungem mai devreme sau mai tarziu sa ii judecam pe altii.
Dar de ce asa repede? Hai sa-i acordam credit pana dovedeste contrariul.
Si cand judeci tine cont de faptul ca vremurile greme care vor urma veneau indiferent cine era la butoane.

Zici de votantii USR si PNL, dar iti reamintesc ca liberalismul face parte din valorile politice traditionale romanesti de dinainte de perioada comunista. Nu zic eu ca sunt buni cei de acum sau ca reprezinta garantat aceleasi valori, dar consider ca trebuie sa fim atenti cu valorile pe care le creditam prin votul nostru.
Vrei sa luptam impotriva raului? De acord, dar hai sa o facem cu oameni care nu folosesc strategii inselatoare, care nu raspund la intrebari cu alte intrebari, care nu au simpatii legionare si care nu ii acuza pe cei care nu sunt de acord cu ei. Ca nici astea nu sunt valori crestine...
Reply With Quote

Tags
alegeri, blasfemie, dezinformare, erezie, politica

Thread Tools
Moduri de afișare