Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.03.2025, 00:40:41
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu l-am văzut de pildă pe Ioanichie Bălan să glumească.
Poate nu stii ce pot sa-i faca unui arhimandrit niste mucosi de clasa a 8-a sau de liceu.
Una este sa te manifesti cu prestanta intr-un mediu manastaresc sau in fata camerelor intr-un continuu monolog linistit si fara drept de apel si alta este sa faci fata unui grup de puradei care-si cunosc FOARTE BINE "drepturile" liberaste-wok de elevi.

Te asigur, pentru ca am si vazut cu ochii mei cum personalitati de genul arhimandritului, Dumnezeu sa-l odihneasca, fug din clasa in primele 5 minute, mancand pamantul

Darul pedagogic de clasroom management, este un adevarat Dar, si nu-l detine oricine!

De aceea nici n-ai sa vezi tineri bulucindu-se sa devina pedagogi, iar cei in varsta, care profeseaza de ani de zile nu au de ales, trebuie sa reziste cum pot si ei pana la binecuvantata PENSIE.

Una peste alta invatamantul mediu si liceal a ajuns din nefericire mizerabil pentru profesorii umiliti si injositi, evident dupa modelul occidental.

Thread Tools
Moduri de afișare