Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2023, 20:50:21
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Io te inteleg, ca e bine sa ne ferim de orice sursa de dracii molipsitoare fiindca necredinta si mandria se ia insa sa nu exageram... nu e frumos sa-l distrugi pe interlocutor caci asa procedau numai comunistii facand atacuri la persoana si la comportament ca sa decredibilizeze interlocutorul incomod ca sa abata atentia de la adevarul marturisit de acela, adevar compromitator pentru mai marii sistemului.
Te inteleg, man. Dar sa nu comparam comunismul cu asta :))). Eu vreau pace si liniste atat! Asta imi doresc pace si liniste, nu scandal si atacuri la persoane.

Un mediu placut pentru toate persoanele bune, asta imi doresc!

Ti-am zis mesajul acela al lui, era de ajuns: "cum trebuie sa ne comportam, cand a mentionat de smerenie", nu dupa aia sa includa si atacul la persoana tot in mesajul acela.

In fine!

Last edited by Adr.iu91; 15.12.2023 at 20:53:36.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2023, 21:05:08
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul
Te inteleg, man. Dar sa nu comparam comunismul cu asta :))). Eu vreau pace si liniste atat! Asta imi doresc pace si liniste, nu scandal si atacuri la persoane.

Un mediu placut pentru toate persoanele bune, asta imi doresc!

Ti-am zis mesajul acela al lui, era de ajuns: "cum trebuie sa ne comportam, cand a mentionat de smerenie", nu dupa aia sa includa si atacul la persoana tot in mesajul acela.

In fine!
In dialogul teribilist infailibil e vorba mereu de cine are dreptate si pentru dreptatea asta unii sunt gata sa mearga pana in panzele albe murind cu dreptatea in mana in incercarea de a distruge pe altii, nelasand niciodata sabia ridicata din maini avand impresia ca apara infailibilitatea ortodoxiei si daca produc o gresala sau o minciuna sau ceva rau, se lupta s-o credibilizeze si s-o scoata ca fiind buna avand impresia ca daca cad ei cade si toata ortodoxia odata cu ei asa ca se sacrifica sa minta cu infailibilitate pentru ortodoxie. Nu trebuie daca gresesti decat sa te umilesti si sa te smeresti recunoscand asa ca mine, ca da, nu-s Dumnezeu ci un biet fariseu ce se crede mare si infailibil fiind penibil si neinteresant, not funny at all, oricat invarte vorbe ca sa para ca stie ce spune si ca ar avea la baza multe vrednicii. Decat o putoare prea mult scriitoare in desert asta sunt si nimic altceva. Daca am inselat pe cineva care s-a lasat pacalit atunci imi cer iertare. Nu sunt sfant ci pacatos si betiv. Atat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 15.12.2023 at 21:07:48.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2023, 22:12:22
Adr.iu91's Avatar
Senior Member

Implicit

Iarta-l, Doamne, pe Penticostalul Traditional, ca nu stie ce face si ce vorbeste!

Adevarate sunt vorbele Parintelui Calistrat:

https://youtu.be/KTlo0jcD0Yg?si=fFvN0-ISKj_g6t5Y

https://youtu.be/4mG7_DldBlE?si=KMr4lcxchO8C8jWe

Si vorbele lui Arsenie Papacioc:

https://youtu.be/DpdmXUK3MOg?si=BfFwty0gXhiAYcqI

Last edited by Adr.iu91; 15.12.2023 at 22:17:52.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2023, 23:14:13
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
Iarta-l, Doamne, pe Penticostalul Traditional, ca nu stie ce face si ce vorbeste!
Vezi cum te-am prins cu mâța-n sac, fiule?
Reply With Quote
Vechi 15.12.2023, 23:23:51
Adr.iu91's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu m-ai prins cu nimic. Ti-am văzut reply-ul când eram offline (nu eram logat pe cont). Se pare că blockul nu functionează cum trebuie pe forumuri. Aia e.

Uit că aici nu sunt pe Discord :)).

Ne trece. Să aveti o seara faina , scuze de deranj.

Last edited by Adr.iu91; 15.12.2023 at 23:30:46.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2023, 23:35:30
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Esti baiat simpatic...
Vad ca te-ai mai pocait
Reply With Quote
Vechi 16.12.2023, 13:14:25
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:

Adevarate sunt vorbele Parintelui Calistrat:

https://youtu.be/KTlo0jcD0Yg?si=fFvN0-ISKj_g6t5Y

https://youtu.be/4mG7_DldBlE?si=KMr4lcxchO8C8jWe

Si vorbele lui Arsenie Papacioc:

https://youtu.be/DpdmXUK3MOg?si=BfFwty0gXhiAYcqI
Adaug la exemplele tale strălucite o pretenă de-a lui Calistrat cu niște contre biblice spectaculoase, eu am crezut în primele secunde de vizionare că Bianca Drăgușanu s-o apucat de apologetică.

https://www.youtube.com/watch?v=u0KR6GCmZDA

Last edited by Mihailc; 16.12.2023 at 13:27:05.
Reply With Quote
Vechi 17.12.2023, 03:52:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Adaug la exemplele tale strălucite o pretenă de-a lui Calistrat cu niște contre biblice spectaculoase, eu am crezut în primele secunde de vizionare că Bianca Drăgușanu s-o apucat de apologetică.

https://www.youtube.com/watch?v=u0KR6GCmZDA
Râzi tu de ei, dar și-au pus canalul la bătaie când făceau contrele alea cu neop, știi că ăștia dau jos tot de pe net, era chiar un canal pus de unul de-al lor de prin biserici adunate cu faze penibile din sfera adunărilor, care la infinit era dat jos doar pentru că arăta anumite situații primitive din filmări publice.

Totuși și Connect-R a dat pe față anumite situații, n-au avut curaj unii oameni însărcinați cu îndrumarea turmei să facă mai bine și mai explicativ apologetica.

Cum era dacă Sfântul Spiridon sau alt mărturisitor, îi numea frați sau cu alte epitete pe lupii răpitori din vremea lui, nu mai era de fapt în calendar.

Tags
comunicare, neoprotestanti

Thread Tools
Moduri de afișare