![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sublinierile si bolduirile mele, parantezele si inclinatiile mele, etc. sunt spre aprofundare si corelare cu viata monahiceasca si cu sfaturile sfintilor parinti si nu spre modificare. Cum ar putea modifica o paranteza cu text inclinat? Dar ce sens are sa-ti spun daca tu ma vezi ca pe un vrajmas daca m-am luat de pupilitzii tai ce fug de suferinte si te invata nirbana si neinvierea vesnica pentru ea? "Am venit sa intaresc Legea si proorocii si nicidecum sa o stric sau sa o desfintez" ceva de genul asta marturisea Domnul Iisus dovedind cele spuse pana la capat, moartea pe Cruce, tuturor fariseilor fatarnici care cautau pete in soare ispitindu-L si paie in ochiul Lui cel drept in timp ce in alor sedea la loc de cinste barna telkescopica cat stalpul de telegraf telefon radio cu antenele puse pe magistrala sata-pata pentru comunicatii cu necuratii, dandu-se victime vrednice in timp ce erau plini in inima de dorintele relei voiri: lapidare, linsaj, denigrare, calomnie, defaimare, pirzanie, crima, musamalizare, hula, bataie si orice violenta spurcacioasa vicleana imbracata in spalari, curateli si linguseli.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 03.11.2023 at 11:25:54. |
|