Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Citat:
În prealabil postat de Morocku
(N-am de ce sa ma supar daca nu crezi. Practic tu pierzi deci n-am de ce sa ma supar. Dar crestineste nici nu ma pot bucura.)
Seamana cu un EKG... murdar, asa ca o dara de melc lasata de un sharpe cu nume de om aratand ca un om dar nu e om ci e rama plina de inele, inelele puterii, si in cap plina de filmele inchipuirii maririi de sine: Lord of the rings.
|
E fantezie lord of the rings, am mai explicat ce e fantezie nu e real. Dar mi-a placut cum a inventat aceasta poveste...
Tolkien a trecut prin primul razboi mondial, si din cauza sechelelor a creat Hobbitul si Stapanul Inelelor, mai ales Stapanul Inelelor, orcii sunt o alegorie pentru nemti/nazisti/comunisti.
Apropo Tolkien a reusit sa il intoarca de la caile ateismului pe C.S. Lewis si sa devina crestin. Nu e om rau.
Am cautat Teoria Packman din curiozitate pe net nu am gasit absolut nimic decat teoriile tale, am gasit ceva si in limba engleza de la altcineva si atat, nu e un subiect tabu care sa fie recunoscut in masa larga despre asa ceva. Si nici la vreun preot ortodox/catolic/protestant, nu am auzit asa ceva, sunt sigur ca nici Arhiepiscopul Tomisului, Patriarhul Daniel si nimeni din AUR nu sustine asa ceva....pentru ca nu exista Pacman 3D. Suntem pe un glob/sfera cu, capetele polilor bombate un pic.
|
Da, Teoria PacMan3D e unica si e corecta chiar daca n-ai auzit-o de la lume si de la oamenii din lume.
Nu te imbata cu apa chioara. Suntem pe un pamant strat inconjurat de ape plate.
Da, traiectoria daca mergi tot drept e ca un EKG pe display.
Nu-mi dau seama de ce negqati evidenta. V-a hipnotizat atlantii care se inchina la atlas? Va inchinati si voi la globul de carton ca va place cum se invarte harta? V-am zis, asa cred si eu cum crede cineva care a vazut harta lumii pe luna, dar nu e identica deoarece se vede nu imaginea ci radiografia intregului pamant si mari caci razele luminoase de frecvente foarte inalte, invizibile, merg perfect drept prin mediu fiind valabil pentru ele doar fenomenul reflexiei caci refractia apare cand frecventa e mai mica si lungimea de unda mai mare, radiatia luminoasa din spectrul vizibil fiind influentata de particulele din mediu.
Deci de ce crezi ca ne aflam pe un glob, pe o planeta, ca Tolkien a visat povesti SF si trecerea de la pamantul plat la sfera? Tu crezi mai mult in povesti si legende cu zei decat in realitate? Nu-s zei ci demoni si grecii si popoarele pagane si lumea te minte!
Io marturisesc prin Teoria PacMan3D-nD ceva real, locul in care traim.