![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici ai nimerit-o, e manelareala la greu in Constanta :)) Multumesc si pentru grija. Chestia e ca in ziua de azi mai nou din Generatia Z, au la moda muzica Trap care e ceva mai nasol decat ceea ce e prin lume si decat maneaua. Si e trist ca se degenereaza tineretul nou care vin din urma, cu drogurile si muzica Trap.... Sa revenim la subiect. Marturii vaccin...hmm: - nu am auzit pe nimeni apropiati care sunt vaccinati ca au patit ceva grav de la vaccin - si eu sunt vaccinat, in ultima vreme si mama s-a vaccinat din pricina muncii, ca ea era impotriva vaccinarii - nu exista reactii adverse intalnite acu printre cunoscuti care ii stiu vaccinati - democratia sunt de acord cu tine @solidar, si sunt impotriva obligativitatii vaccinului si a certificatului. Fiecare decide ce vrea sa faca cu viata lui. - adevarul este ca un procent mic de vaccinati au asemenea reactii violente ca sa zic asa de la vaccin. Daca erau marturii cu milioanele atunci se punea problema, in rest proiectul marturiilor e mic.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|