![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citeste Teoria PacMan3D-nD si incearca sa crezi si ai sa vezi ca am dreptate. Si eu am facut mate-fizica multa si grea si cu toate astea abea prin teoria asta m-am apropiat de adevar. Crezi? Pentru mine Soarele si Luna sunt semisferice si pamantul denivelat pe care stam e inconjurat pe lateral de mari, de ape plate caci apa nu poate sta decat plat deasupra si cum 73% e apa din toata suprafata inseamna ca avem aici mai mult plat decat planeta-glob. Crezi? Hai ca doar esti mate-fizician, nu fi infailibil si da o sansa Teoriei Pac-Man3D-nD, nu te crede infailibil si ca le stii pe toate ca fizicienii ce-si dau intre ei premii nobel pripindu-se tot mai tare in iluziile pripite in care se adancesc.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|