![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stau femeile nici într-o clădire separată, dar în aceeași curte, sau în anexa din spate, sau peste deal, pe Athos se respectă canonul sinodului 7 ecumenic și al marelui Vasile cel Mare care e unul dintre începătorii monahismului : CANONUL 20 Sin. VII ec. (MĂNĂSTIRI MIXTE SĂ NU MAI FIE) https://nomocanon.com/canoanele-sinoadelor-ecumenice/ Orânduim ca de la canonul de față înainte să nu mai fie mănăstire de două feluri (dublă, mixtă), pentru că acest lucru multora le este (se face) sminteală și poticnire. Iar dacă unii, împreună cu neamurile (rudele)lor, voiesc (se hotărăsc) a se lepăda (de lume) și a urma vieții singuratice (monahale), bărbații se cade să meargă în mănăstire bărbătească, iar femeile să intre în mănăstire femeiască, pentru că întru aceasta se bucură (se mulțumește) Dumnezeu. Iar cele ce au fost până acum de două feluri (duble, mixte), să fie cârmuite după canonul sfântului nostru părinte Vasile, și după porunca lui, care astfel orânduiește: „Să nu viețuiască (locuiască) într-o mănăstire călugări și călugărițe, căci împreună-viețuirea prilejuiește adulter. Să nu aibă călugărul vorbire slobodă cu călugărița, sau călugărița să vorbească deosebit cu călugărul, nici să se culce călugărul în mănăstire femeiască, nici să mănânce călugărița singură împreună cu acela. Iar când se aduc cele trebuincioase traiului de către partea bărbătească la canonice (călugărițe — femei care trăiesc după rânduiala sau canonul călugăriei), egumena mănăstirii femeiești împreună cu oarecare monahiebătrână să le primească pe acestea (cele necesare traiului) în afara porții. Iar de s-ar întâmpla ca un călugăr să voiască a vedea vreo rudă, prin puține și scurte cuvinte să vorbească cu aceasta, în ființa de față (fiind de față) a egumenei, și îndată să se îndepărteze (să plece) de la dânsa. (47Trul.; 18, 22 sin. VII ec.) Așadar : Cine e Egumena de la NIP ? Cine e starețul de la Nip partea bărbătească ? Cine le-a dat lor stăreția și preotului preoția prin punerea mâinilor, de ce episcop aparțin și fac ascultare ? Ce Biserică Ortodoxă îi recunoaște, îi recunosc Grecii, Ierusalimul, alte patriarhii pe cei de la Poduri ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 24.11.2021 at 20:13:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-are rost sa insinuezi ca desfraneaza caci nu desfraneaza. Cei care s-au indragostit au plecat fara sa-i condamne nimeni, decat cu lacrimi au fost mustrati si povatuiti sa nu mearga pe calea aia rea, lumeasca dar n-au dorit sa ramana. Cine s-a unit cu Domnul nu e frumos sa se uneasca cu trup de femeie... doar spre uniune feciorelnica se cuvine sa mearga, doar spre Cer. Citat:
Degeaba a legat Sfantul Vasile cel Mare prin canon caci acum pe la toate manastirile ortodoxe a intrat desfranarea si pe toate le-a intors cu fundul in sus, peste tot e plin de labordelatorie, de productie de copii din flori, de filme sexi si de egipsihologie asa ca nu-mi veni mie cu naivitatea ipocrita ca manastirile ortodoxe ar fi niste oaze imaculate, de apa vie si lumina, ca sfanta fecioara a muntelui Carmel. Prin ce spun nu blasfemiez ci repet ce a spus Domnul Carele nu minte niciodata si se vad destule exemple la televizor cu starete gravide, cu stareti sau calugari ce practica abuzul si malahia fiind gaozari, sunt prezentate destule stiri cu astfel de fapte. Nu ma distrez caci nici io nu-s mai breaz deci ma rusinez si eu impreuna cu ei si plec capul si fata rosie de rusine sub mustrarea Domnului. Citat:
1. Pe partea fetelor șefa este sora Mihaela si 2. pe partea baietilor cred ca este Moș Milică (Emilian) care a cunoscut-o foarte bine pe sf. Virgina fiind un frate-fiu credincios din poporul Cuvantului care a ramas fidel pana in prezent sau preotul Nicusor care citeste Cuvantul primit de sus si-L pune pe site. Nu stiu dar ei sunt numiti Trambite si de ei se face ascultare si ei vegheaza ca lucrurarile Hrisitce sa nu se strice. 3.Daca ai citit sau ai auzit la radio sant, sau daca ai intrat pe site atunci ai fi vazut ca preasfintitul vicar Irineu, pe vremea cand era mare calugar la vechiul Irusalim si staret la manastirea Sinaia si cand era vicar sub Episcopul Hrineanu din catedrala ortodoxa din Cluj, plin de duh sfant si de putere duhovniceasca pe care l-am vazut si auzit cu ochii si urechile mele la liturghiile din Cluj prin anii 90, acela l-a trimis pe Irineu cand episcopul locului era trecut la cele vesnice si scaunul era vacant si Irineu care credea ca de la Dumnezeu este Cuvantul a scris Hrisovul, i-a binecuvantat si a pus piatra de temelie a manastirii si Cetatii de scaun a Domnului Tarii, caci acolo este Cetatea Cuvantului. Ucenicii faceau deci ascultare de Inaltpreasfintitul Irineu Bistriteaunul si de Cuavntul scris in Carte, de Har si de Trambite. Dupa monstruasa pripeala si caderea in judecata inchizitoriala a ramas ca ucenicii ramasi sa faca ascultare de Hristos-Cuvantul, de acelasi Duh de Miel cu 7 Cornite care graieste si se scrie in carte de peste 65 de ani deoarece toti ”ortodocsii” i-au condamnat pripit si au dat bir cu fugitii sau si-au bagat capetele in nisip ca strutii ca sa li se aseze pe nisip fiara. ”Vai de tine pamant si mare ca satana n-a putut birui si a fost izgonit din Cer si a cazut la pămnt si sade pe nisip.” Exista si in Poduri-Pucioasa o fantana binecuvantata, a sfintei mucenite Ecaterina si exista casuta memoriala a sfintei Virgina, dar Cetatea e la Glodeni Vale, intr-un sat limitrof departe de lume insa in aproapiere fizic. E aproape Targoviste spre sud, Caraimanul cu Crucea regelui Carol al II-lea spre nord caci de la Sinaia luam masina si asa ajungeam in Gradina Intalnirii de Sarbatori iar peste deal se ajunge la Campina unde am facut armata dupa facultate 6 luni la strajeri-jandarmi si ne-au povestit capitanul si locotenentii ca de acolo au plecat cele doua detasamente de soldati in termen spre Otopeni ca sa apere Televiziunea si ei au fost macelariti prin ordinul beietilor destepti care au confiscat revolutia si apoi, dupa ce au tras pana i-a omorat pe toti mintind ca sunt teroristi, au fost tinuti cu trupurile moarte pe strazi si s-a scris in dreptul lor teroristi ca sa fie vazuti si sa se creada ca exista teroristi si sa poata se arunce vina pe ei ca sa se poata erija la putere cu sprijin popular facandu-se in mod viclean restauratia ipocritilor, a politrucilor si a aparatului tortionar care a tras in popor, scorpia securista si toti tradatorii si vanzatorii de neam si de tara dar mai ales de Credinta. 4. Ii recunoaste Dumnezeirea si Biserica Biruitoare din Ceruri si toti cei care s-au smerit si au crezut de pe pamant. Exista preoti ortodocsi de pe pamant care au crezut si cred si exista ortodoxi mireni asa ca mine care cred si-i recunosc si se afla in unitate cu ei. Inca mai cred si marturisesc buna credinta in ortodoxie dar si in Cele 7 Tr.Ap. ale Mielutului Junghiat, Cuvantul lui Dumnezeu.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 25.11.2021 at 14:39:38. |
|