![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te speria si nu te intrista daca nu esti luat in seama sau in serios de unii si altii, nu esti singurul caruia i se intampla astfel de lucruri paranormale, uite aici un fir de discutie lumesc pe aceasta tema ca sa-ti dai seama ca sunt foarte multi care au tot felul de visuri si sunt bantuiti de tot felul de entitati. Sa nu cazi de la atatea vise in mandrie si necredinta nedreapta ca e mare pacat. Sti cum e zicala: pe afara-i vopsit gardul si-nlauntru leneopardul!.. stii tu pantera neagra a romanilor care la ucis pe omul cu cap de vulpe crescut dupa ce i-a fost retezat capul cel batjocuritor si plin de sarcasm negru in the clasroom. Poate ai vazut filmul: hei tița lițachițălău!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 19:59:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca cucuveaua asta oparita de palama e supus austriac al clanului marele alb. Te-ai gasit sa-i spui acestui ordinar visele tale. Ca si Lorest, sunt marionete, oameni fara coloana vertebrala.. lichele intr-un cuvant. Nu te astepta sa-ti descifreze ei tie visuri ce tin de persoana ta, cand ei nu sunt in stare sa gandeasca obiectiv la cat de ignoranti sunt. Da-le sa suga biberonul si treci mai departe... la inceput te iau cu binisorul si daca nu te conformezi cu propaganda lor religiosa te pun la zid, e automaton.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce contribuție ai tu în fapt pe teme spirituale ,ortodoxe pe acest forum, că e forum ortodox în afară să dai în stânga și-n dreapta ? Ce ar trebui să se vorbească pe un forum ortodox, deconstructivismul creștinismului, aia faci tu la filosofie cu profesori atei sau sataniști sau care sunt în pragul nebuniei că am văzut și din ăștia, care umblă jerpeliți dar țin lecții despre Spinoza. Ar trebui să-ți fie rușine ție bă că nu citești decât din anumite părți deși ai facultate, că te duci cu vulgul care piere în colbul istoric, ești mai nechibzuit decât unu cu postliceală care are bunul simț sau inspirația să fie prudent, să nu se arunce în afirmații, să verifice.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cucuveauă oparita... ![]() Foarte bune si sugestive etichetarile tale plastice: martoloz in plic si cucuvea oparita... ![]() Sa vezi acuma cate @gpalme imi trage daca am indraznit sa radem de ”shefu” de pe forumu lui, de ”marele” duhovnic, de tembeologul raspopit mare ”aparator” al ortodoxiei. (Sa ma ierta dar nu m-am putut abtine cand am auzit asa eticheta sugestiva lipita de sinistra lui necredinta nedreapta plina de hule la adresa Celor 7 Trambite Apocaliptice pe care si-o glorifica ca beroul de la Marasesti fara filtru. Eu n-am stiut sa-l incondeiez decat i-am zis ca e un foarte mare pripit cu aere de inchizitor rational prea important-exportant!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 20:28:09. |
|