Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2021, 17:10:28
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Iata ti-a inchis firul de discutie. Mi-am permis doar sa-ti raspund aici caci e un drept constitutional. Dreptul la aparare!.. cand cineva te face pe toate firele de discutie, nebun, prost, satana, eretic pentru faptul ca marturisesti ca mirean ortodox din poBOR credinta in Cele 7 Tr.Ap. nevrand sa desfintezi Apocalipsa din Evanghelii!

Deci Cred in Hristos-Cuvantul si nu ma lepad de El si El ar fi sa fie si Dumnezeul tau daca chiar te crezi crestin-ortodox!

Tu iti permiti sa te cuferi pe unde poti si apoi iti permiti din nou sa fii nesimtit dupa ce te-ai cuferit in mod sectar pe unde ai putut (putit).

Adica e dreptul tau consitutional sa fii un cuferitor profesionist si sa te cuferi, nu contesta nimeni asta, dar intotdeauna dupa ce ai sa te cuferi o sa fie cineva care o o sa iti zica sa cureti dupa cufereala.

Asa ca domnul Cufereala, dupa ce te cuferesti in mod constitutional, te rog sa te gandesti ca lumea o sa iti toarne cufereala in cap si ai sa te plangi ca esti victima propriei tale cufereli.

Succes la dreptul tau constitutional de a te cuferi!!!

Moronco Cuferitorul - asta este numele tau autentic

Last edited by gpalama; 29.06.2021 at 17:12:50.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 18:02:56
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Tu iti permiti sa te cuferi pe unde poti si apoi iti permiti din nou sa fii nesimtit dupa ce te-ai cuferit in mod sectar pe unde ai putut (putit).

Adica e dreptul tau consitutional sa fii un cuferitor profesionist si sa te cuferi, nu contesta nimeni asta, dar intotdeauna dupa ce ai sa te cuferi o sa fie cineva care o o sa iti zica sa cureti dupa cufereala.

Asa ca domnul Cufereala, dupa ce te cuferesti in mod constitutional, te rog sa te gandesti ca lumea o sa iti toarne cufereala in cap si ai sa te plangi ca esti victima propriei tale cufereli.

Succes la dreptul tau constitutional de a te cuferi!!!

Moronco Cuferitorul - asta este numele tau autentic
Am dreptul sa raspund insultelor, mitomaniilor, si acuzatiilor tale!
Daca iti raspund si nu las dupa barfele tale inseamna ca ca tu esti cel cufurit. Nu ai liniste, ai intrat in sevraj, in frenezie si te deserti pe toate firele de discutie la nesfarsit pana mori. Necredinta ta te omoara. Credinta mea iti poate raspunde la infinit! Deci te lovesti de un stalp!... al ortodoxiei!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 19:29:20
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Ma lovesc de un cufar cu rahat care se cufere peste tot.

Nu m-am lovit de nimic esti doar o duboare care trebuie imprastiata.

Un sac de cufureala care pute si trebuie indeoartat.

De lovit esti doar de consistenta cufurelii nu esti cine stie ce consistenta tare. Aluatul tau e cufureala.

Nu ai aduse nimic decat "negationism conspirationism mitomanie si nebunie, psihoza". Un nebun pe limba lui.

Du-te bai la casa ta si vezi-ti de viatasi casa si familie ca esti nebun.

Ce viziune are cufarul cu rahat despre el, ca a ajuns.. stalp.te-oi fiintarit pe drum de asta esti mai consistent. Cine stie ce ti-e prin cap de te crezi tare cand esti moale

Last edited by gpalama; 29.06.2021 at 19:31:30.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2021, 19:59:30
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ma lovesc de un cufar cu rahat care se cufere peste tot.

Nu m-am lovit de nimic esti doar o duboare care trebuie imprastiata.

Un sac de cufureala care pute si trebuie indeoartat.

De lovit esti doar de consistenta cufurelii nu esti cine stie ce consistenta tare. Aluatul tau e cufureala.

Nu ai aduse nimic decat "negationism conspirationism mitomanie si nebunie, psihoza". Un nebun pe limba lui.

Du-te bai la casa ta si vezi-ti de viatasi casa si familie ca esti nebun.

Ce viziune are cufarul cu rahat despre el, ca a ajuns.. stalp.te-oi fiintarit pe drum de asta esti mai consistent. Cine stie ce ti-e prin cap de te crezi tare cand esti moale
Tu nu-ti dai seama nici de cucuiele din cap pe care ti le faci? Cum o sa-ti dai seama daca esti orb si plin de nesimtire.

Invarte mai departe ventilatorul si stai cu vidanja in mana si arunca pe mine si zi la toti ca eu ma cufuresc peste tot.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 30.06.2021, 10:49:31
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Tu nu-ti dai seama nici de cucuiele din cap pe care ti le faci? Cum o sa-ti dai seama daca esti orb si plin de nesimtire.

Invarte mai departe ventilatorul si stai cu vidanja in mana si arunca pe mine si zi la toti ca eu ma cufuresc peste tot.
Deci tu cand intri pe un thread deja
Citat:
[b]stai cu vidanja in mana si arunca pe mine si zi la toti ca eu ma cufuresc peste tot.[/B ]
Adica tu singur spui ce faci.

Sa stii ca nu zic eu, ci este opera ta de arta.

Asta faci.

Ti se pare ca faci bine dar esti un vidanjeur care a pus pe refulare si nu pe adunare.

De asta tu faci scandal ca esti cu vidanja pusa pe refulare si incepi sa lucrezi.

De ce crezi ca toti iti contesta tot ce spui? Pentru ca e o mizerie ordinara.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2021, 14:59:31
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci tu cand intri pe un thread deja

Adica tu singur spui ce faci.

Sa stii ca nu zic eu, ci este opera ta de arta.

Asta faci.

Ti se pare ca faci bine dar esti un vidanjeur care a pus pe refulare si nu pe adunare.

De asta tu faci scandal ca esti cu vidanja pusa pe refulare si incepi sa lucrezi.

De ce crezi ca toti iti contesta tot ce spui? Pentru ca e o mizerie ordinara.
Rastalmaciri si echivalente mito-manice de raspopit ostenit.

Asta rezulta din ce scriu? Ce spui tu?

Nu ti-e clar ca esti un mitoman de profesie si un logician de balta ce te ocupi cu confuzionismul si incurcatoria?

Nu-ti dai seama ca incerc sa-ti explic ce faci tu ca sa incerci sa te opresti pana nu te prabusesti de tot? O casa ca a ta zidita pe nisip miscator, oricat de tare si de mare se arata, se va auzi cat de mare i-a fost prabusirea si asta e ”slava” care o asteapta.

Deci as vrea sa te feresc. De aia incerc sa-ti explic cu cine te asemeni, ce faci, sperand ca poate mai ai doi neuroni functionali neblocati si ca ai putea pricepe intr-un final apoteotic. N-as vrea sa se prabuseasca ditamai palatul pe tine si sa te inghita nisipul miscator.

Eu mi-am zidit casa pe Stanca. Asa e tot cel care daca aude ce zice Domnul degraba face ceea a auzit ca e de facut! Ce e de facut? Pocainta si apoi mila, stii tu, porunca cea noua.

Tu daca nu vrei sa auzi ci ai desfintat Apocalipsa si Cele 7 Tr. Ap. defapt nu ai ce sa auzi deci casa ta e zidita pe minciuna, evitare si gol. Tu nu ai de Cine sa asculti. Deci casa ta este lumea! Ai avantul prabusirii lumii. Echipa in care joci se numeste: Avantul Prabusirea!

Ai impresia ca pe mine ma prabusesti cand colodeja stai in iad intr-un loc mai din jos, mai prabusit!

Sapa-ma si ma pareste si fa rapoarte si minti mai departe. Ajungi tot mai jos! Adanca e groapa mito-maniei si a huliganismului! Vai de cei ce-si ridica calcaiul impotriva ”mai micilor Mei”! Mai bine le era lor sa-si fi legat de gat o piatra de moara si sa se arunce in mare!
Reply With Quote
Vechi 30.06.2021, 15:13:02
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu mi-am zidit casa pe Stanca. Asa e tot cel care daca aude ce zice Domnul degraba face ceea a auzit ca e de facut! Ce e de facut? Pocainta si apoi mila, stii tu, porunca cea noua.
Tu esti un prost care si-a facut o groapa a aruncat rahat acolo si se balaceste cand toti vin si-i zic sa nu mai improaste din rahatul "auriu" personal si altora.

Ai venit pe forum si improsti incontinuu chestii.

Asta nu e stanca este propria hazna care ti-ai sapat-o.

Te sapi singur, noi nu sapam, noi doar iti explicam cat de jos ai ajuns.

Ca deja izvoraste diaree neagra de unde ai sapat. Si pe care o impartasesti tuturor.

Ca vii aici si le arati tuturor oala de noapte cu sapatura ta.

Deci amice tu ai venit, tu ai adus, tu ai creat tulburare, tu iti primesti propria ta reflexie. Ce arunci cu lopata, iti primesti cu cisterna.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare