![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cred ca-l incurc, nu cred ca nu stiu care e problema lui ci cred ca stiu prea bine despre ce e vorba. (((((Tu nu stii nimic despre mine dar emiti la nesfarsit pareri sigure-trufase-infailibile si te pronunti pe toate firele de discutie de parca ai sti ceva. Defapt tu ”stii” doar ca sunt sectant cand defapt nu sunt sectant ci mirean din BOR (care crede si in Cele7Tr.Ap.!) si de acolo, din necredinta ta tot circul. Daca vrei sa-mi raspunzi fa-o pe firul despre analizarea mea, te rog nu mai devia si nu mai recidiva in analize la adresa mea pe toate firele de discutie. Aici altcineva e subiectul si altcineva e persoana care are nevoie de o discutie serioasa.)))))
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.04.2021 at 14:42:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adica stie tot forumul despre tine, tot forumul s-a pronuntat, Biserica te-a scos afara, noi te-am scos afara, si tot pe unde poti... pe sub usa, pe horn, pe oriunde poti incerci sa iei chipul comunitatii, dar avand alte haine. Si ca lupul, ai intrat pe sub gard, sau sarind gardul, cu tot felul de alte haine ca sa... Gura mica, te cunoaste tot forumul, nu eu te-am excomunicat... Last edited by gpalama; 19.04.2021 at 15:16:56. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Confunzi Biserica cu lumea si cluburile-grijile ei exclusiviste: stresul-grija-blestem-hula-laudarosenie-razbunare-pripita-mandrie.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Voi cand intrati in nip dati un test pentrj prostie? Sau aveti bac la... treaba asta. Vezi tu .. adaosul ala sectar "si cele 7 trambite". Trompetele voastre sectare nu au treaba cu Dumnezeu si cu nip. Si ce ziceti este inafara bor. In loc sa poluezi cu rahatei din astia de la nip toate posturile, cu "trambite", "trompete" si "demonizati" pe care nip ii face sfinti mai bine ai inavata corect ce zice ortoxodoxie. Dar da, tu nu esti ortodox ci doar sectarizezi pe aici prostii. Sectare lasa-ne cu sectarismul tau ca poluezi tiate posturile. Ia-ti nipul su du-te acasa. Fa-tiun forum al tau fa-ti un cult o.secta a luiMoroco. Iti recomand cu mare caldura un forum propriu al tau cu adepti proprii. Poate il iei si pe petru7 si va acolizati pe acolo si ne lasati in pace. Last edited by gpalama; 19.04.2021 at 17:57:06. |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
SC-NIP nu e sect, Cele 7Tr.Ap. nu sunt sectari ci trimisii lui Iisus. Citat:
Citat:
Tu esti in afara BOR caci BOR nu a osandit Trambitele ci pe Irineu l-a silnicit si l-a pus sa blesteme ce a binecuvantat caci n-au crezut asa ca tine ca Iisus implineste Apocalipsa. Cum sa fiu afara daca cred mai mult si primesc Trimisii si Trambitele? Ba din contra, cine primeste cele 7 Trambite pe Domnul il primeste! Citat:
Citat:
Nu pricepi ca nu-s sectar? Nu pricepi ca-i interzisa sclavia, cenzura in Romania si ca BOR si Iisus nu exclude pe nimeni din biserica? De cand te crezi cu drepturi superioare, pile, privilegii? Care voi? Voi cei ce osanditi pripit incat ati ajuns sa-L osanditi pe Iisus? Auzi la ei ce au emanat: Iisus Hristods-Cuvantul e secta si asta ii invata pe toti. Citat:
Esti decat un pripit iresponsabil ce te crezi mare lovind ca prostul in Dumnezeu. Oricat iti spun ca esti pripit si ca confunzi si incurci borcanele nu vrei sa pricepi si repeti invartind la flasneta ca sa distrugi toate firele de discutie. Nu ti-am facut fire separate pentru analizarea mea si a celor 7 Tr.Ap? De ce nu respecti cititorii, forumistii, oamenii care cauta rezolvarea unor probleme? Pentru ca te crezi mare ca un tank si calci totul in picioare si ma scoti pe mine vinovat aruncand necredinta ta pe mine! Tu esti nerusinatul! Nu-ti pasa decat de tine si de necredinta ta pe care o bagi in capul tuturor. Nu stii altceva sa spui decat secta, trompete, prozelitism, secta, secta, secta.... secta. TRAMBITELE NU SUNT SECTA!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|