![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nicaieri nu mai exista teoria asta a mea PacMan3D-nD asa ca ai incurcat rau borcanele. Platistii din america sau anglia sau de peste tot sustin altceva iar sectele nu cred in cele 7Tr.Ap si nici in teoria mea, unii cred in glob iar altii ca e plat si multi in oamenii de stiinta ai lumii! Deci Petru7 vorbeste si ma sustine pe alt subiect, nu e vorba de teoria mea ci de cele7Tr.Ap. ca fiind mai credibile afirmatiile mele deoarece au la baza ceva foarte solid si nu doar o parere negationista rau intentionata ca a ta ce se bazeaza pe necredinta ta sau a altora si pe negarea evidentei. Toata Romania a auzit de cele 7Tr.Ap si sunt multi martori iar la Maglavit si Arsenie Boca a fost aproape toata Romania! Sunt minciuni, vise, inventii, fabricatii? Esti foarte aiurit sau te comporti asa din viclenie. Ps: aici altul e subiectul. De ce-ti place sa le amesteci? Ai replicat subiectul de pe pamantul plat aici? Tu crezi ca adevarul si dreptatea se sustine pe prietenie?.. pe pile?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.03.2021 at 14:02:50. |
|
|