Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2021, 21:21:11
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Lipsește un frate ca Alin B care mai făcea ordine pe aici, îmi pare rău că s-au retras o parte dintre greii forumului, ei erau sanitarii forumului.
Foarte ciudat sa spui asta despre cineva care a pus umarul serios la destramarea forumului, in timp ce te plangi ca nu mai exista activitate pe forum. Sanitarii forumului, cum ii numesti tu, au reusit sa alunge userii, formand o gasca prin care atacau pe toti cei ce nu erau in consens cu ideile lor si ii contraziceau. Problema si mai mare e ca nici macar nu aveau conceptii ortodoxe, asa ca ii atacau si pe ortodocsi. Asta nu se putea intampla fara acordul administratorulul, care e principalul vinovat (desi a fost atentionat de nenumarate ori). Pe aproape toate forumurile unde am fost s-a intamplat cam acelasi lucru: un grup de useri mai rautaciosi si agresivi si-au format un grup si ii atacau pe toti cei care nu erau in grupul lor sau ii contraziceau si aveau alte pareri. AlinB a mai destramat un forum, pe care eram inainte sa intru pe acest forum (la inceput nu mi-am dat seama ca e el). La fel, userul catolic a pus umarul la destramarea forumul catolic, dupa aceea a rezolvat treaba si aici. Acest fel de useri sunt mai periculosi decat trolii, ei pot destrama un forum intreg daca adminul nu intervine.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare