![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acesta este chiar cazul tau. Asa faci tu.
|
|||
|
|||
|
deci lupta la baioneta, e ceva ce trebuie practicat "crestineste", zi de zi...de ce, nu va administrati "cretineste" cate o palma?
Fatarnicilor...si mai aveti pretentia, sa ii invatati pe unii care abia au venit...pe unii din voi va stiu de ani pe aici...tu petre nu esti asa de vechi, da esti de departe cel mai vocal...nu zic de rau, "e crestineste" sa tipi sa injuri, sa reduci totul la 0. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar am încercat să opresc circul și să fiu cât se poate de serios creștinește chiar și cu vrăjmașii. Cui am dat palme? Pe cine am înjurat? Cu cine am discutat cu fățărnicie? Cum ai ajuns să faci astfel de afirmații tulburătoare? A lupta pentru adevăr și dreptate nu înseamnă că am dorit cuiva vreun rău. Caută te rog prin postările mele și dă-mi măcar un citat, un exemplu cât de mic să înțeleg la ce te referi? Dacă te-am deranjat cu ceva te rog să mă ierți însă crede-mă că nu știu despre ce vorbești și nu înțeleg cum ți-ai făcut părerea asta despre mine?
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 21.02.2021 at 16:24:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu mi-am facut nici o parere petre...doar am zis...si daca tu crezi ca ii bine, no, zii... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Demetrius, așa ți se pare că fac și eu, la fel ca și știința lumii? Tu crezi că eu neg și contrazic pe Dumnezeu prin ceea ce afirm? De ce spui asta? De unde ai tras concluzia asta? Cum ai ajuns să afirmi așa ceva despre mine? Mă urăști? De ce faci o astfel de afirmație deplasată? Doamne apără și păzește, dar mie mi se pare că mă straduiesc să fac exact invers: să cred și să nu contrazic pe Dumnezeu prin ceea ce scriu apărâd și luptând pentru adevăr.