![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ești demonizat și împuți forumul cu scursurile tale de desfrânat, puturos, laș și analfabet. Chiar nu ți-e rușine? Nu-ți dai seama că ești demonizat? Ești demonizat!
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 08.02.2021 at 19:54:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine ca ti-ai dat arama, dupa 15 ani de zile, scursura sectara. Mizeriile vin de la voi, de la sectari, impotriva BOR. Du-te cu prietenul tau in alta parte mizerie ordinara de sectar. Sunteti sectari in NIP - SECTA REA. PUTUROASA. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Asta a zis Biserica despre voi doi - SECTA REA, DEMONIZATA !!!
Asa ca ciocu mic si joc de glezne in haznaua lui Moroc. Treci la loc. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Biserica Ortodoxa - 1993 - NIP este SECTA REA. PUTE.
Poti sa stai cat vrei cu botul in NIP nu ai sa mirosi mai frumos... Vad ca odata ajuns in NIP ai ajuns ca papagalul Petre, le tot repeti inconstient... Treci la loc sectare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat: