![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si eu pot copia, ca oricine altcineva, informatii de pe net, exact asa cum procedati voi, unii dintre voi numai cu asa ceva se ocupa atunci cand nu ataca direct persoana, nu am niciun motiv s-o fac. nu va intereseaza, nu veti accepta niciun argument, nicio descoperire, nicio demonstratie. si este si firesc sa fie asa, credinta este ceva individual. si eu am sabiciunile mele, sunt om, mi-am dorit intotdeauna sa cred, dar nu tine domne deloc treaba cu magia asta.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.Nu stii nimic din stiinta. 3.Nu stii ca nu stii nimic din teologie si stiinta. Concluzie: Ignoranta ta induce aroganta ta si aroganta ta te tine in continuare ignorant. Felicitari! PS: Poate citesti o carte despre genetica sau epigenetica ca sa vezi ce magii au loc la nivelul celulei .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil nu stii, dar aceste teorii sunt luate de iluministi de la filozofii antici. Iluministii au propovaduit intoarcerea la perioada de dinainte de crestinism, adica la gandirea greceasca. Acolo au gasit la unii filozofi greci conceptiile filozofice despre transformarea speciilor. Prima carte care exprima aceste conceptii filozofice apare in 1750, in Franta. Ceea ce sustin evolutionistii acum sunt conceptii filozofice antice, tinand de stiinta de acum 2500 de ani. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|