Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2018, 22:20:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
te inseli, groaznic! si razbate si multa rautate. sportul este exprimarea cea mai curata si mai frumoasa a omului, a materiei, asa cum religia este pe plan spiritual. sportul este curatenie, este spirit de lupta, este camaraderie, este expresia umanitatii, asa cum a fost si este de cand natura sau Dumnezeu l-au creat pe om. mi-e mila de oamenii care gandesc altfel.

Sportul promovat în media (nu cel practicat de mase în ziua de azi) e o mizerie influențată de marketing, cei mai mulți sportivi prinși dopați și radiați din clasamente în multe discipline, cele mai multe blaturi, aranjamente, arbitraje aranjate, hoții încă de la grupele de juniori.

Aproape totul e o fraudă, mulți dintre sportivi sunt niște mediocri care nu sunt cu nimic mai presus decât un om care-și face treaba la locul lui de muncă.
Singurul lucru care face diferența e mediatizarea.

Dacă sportul ar fi doar o exprimare curată, fotbaliștii n-ar mai gândi ca niște mercenari și ar avea salarii mult mult mai mici.

Nu e normal ca un fotbalist care se bate la retrogradare în România să câștige 4000 de euro, mai mult decât un medic debutant, doar pentru că dă cu piciorul într-o minge și fuge sub 10 km, sub 10! într-un meci plictisitor.

Nu e normal ca niște campionate să valoreze mai mult decât PIB-ul unei regiuni, nu e normal ca în Africa în țări în care nu există puțuri și foraje suficiente, statul să arunce bani pe primele unor cocalari care nu fac nimic mai presus decât alte discipline.

Cred că există sporturi la fel de dure ca fotbalul dar în care atleții nu câștigă la fel, deși se antrenează la fel de mult.

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
asa va place voua astora, "credinciosii", sa puneti obstacole in calea bucuriei si a fericirii omului, dar de fapt voi sunteti altceva pentru ca daca Hristos a existat si daca invatatura lui este reala, El tocmai asta ne spune ca este Dumnezeu, bucurie si fericire, curatenie a spiritului si a materiei.
Eu nu pot să mă bucur la niște meciuri aranjate, la niște simulări ordinare, la niște echipe care după ce marchează trag de timp, nu mă iau transpirațiile că un pitic marchează-trișează cu mâna și spune că e mâna lui Dumnezeu.

Last edited by Iorest; 20.06.2018 at 22:41:45.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare